6 четения

Общинските съветници от ГЕРБ: „Победа с номер 17 гарантира, че всяко населено място ще продължи развитието си напред”

България се нуждае от президент, който да бъде обединител на нацията, а с работата си през годините Цецка Цачева е доказала, че може да обединява. В Народното събрание тя работи с председателите на 8 различни парламентарни групи, като успява да балансира и да постига обединение при важните за държавата въпроси. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-добрият екип. Вицеадмиралът е достоен български офицер и патриот. Победата на кандидатпрезидентската двойка с номер 17 ще е гарант за сигурността на България. Това казаха общински съветници от ГЕРБ по време на срещата си с жители на село Велчево.

Когато има добра връзка между властите, резултатите са налице. Както вашият кмет работи в синхрон с общинското ръководство и населеното ви място се развива, така и когато има работещ парламент, стабилно правителство, силна местна власт и добър президент, могат да се реализират още много успешни политики, заяви председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Деян Хаджийски. Присъстващите заявиха подкрепата си за номер 17 като гарант за стабилността на страната и управлението на премиера Бойко Борисов.

„Дойдохме при вас, за да се видим лице в лице и да противодействаме на популизма и на лъжите. С действията си и с ежедневната си работа като общински съветници от най-голямата група в местния парламент, ние доказваме, че не делим хората по политическа принадлежност, ние не искаме обществото ни да се разделя”, казаха съветниците от ГЕРБ в село Плаково. Присъстващи на срещата попитаха дали е вярно, че във Великотърновска община ще правят бежански лагери и изразиха тревога от ширещите се за това слухове. „Подобни идеи не са обсъждани на никакво ниво и ние гарантираме, че в нашата община няма да има такова нещо”, отговори Георги Марков. Общинските съветници призоваха хората да не се поддават на манипулации и внушения, защото в тези избори опонентите на ГЕРБ си служат не само с популизъм, но и с откровени лъжи. Те подчертаха, че на фона на бежанската криза и усложнената обстановка на световно ниво не трябва да се допуска дестабилизация на страната и припомниха, че благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов са извоювани 320 милиона лева от Европа за сигурността на границата ни.

„Кой повече от една жена и майка може да гарантира мира и сигурността на страната. Аз, като жена, ще гласувам за Цецка Цачева, защото като председател на Народното събрание тя доказа, че е брилянтен професионалист. Нито веднъж не прояви политическо пристрастие, нито веднъж не си позволи груб политически език и доказа, че може да бъде обединител”, каза общинският съветник от ГЕРБ Цветанка Недева.

Съветниците от ГЕРБ се срещнаха и с жители на Килифарево. „Нека подкрепим Цецка Цачева за първата жена – президент на България“, призоваха те. Цачева доказа, че работи в интерес на хората. „Най-силното й качество е, че винаги залага на диалога, за да намери най-правилните решения. Нейната силна подкрепа ще бъде вицеадмирал Пламен Манушев, един истински патриот, посветил 40 години от живота си в служба на Родината”, казаха съветниците по време на срещата. Те заявиха пред присъстващите, че номер 17 е силният тим, който ще гарантира, че всяко населено място в България ще продължи напред в развитието си, защото президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще подкрепят политиките, които насърчават развитието на региона и на всички населени места в страната. „Президентските избори са много важни, защото те могат да дадат допълнителна гаранция за развитието на България. Общините в страната разчитат на политическата стабилност, за да продължи възходът им”, допълниха съветниците от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!