Евгени Стоев, ГЕРБ: „Да изберем личностите, с които България ще има авторитет”

17-членната група на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет декларира подкрепа за номер 17, местни таланти и Георги Мамалев пяха за каузата

Тази неделя трябва да изберем Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, които са доказани с компетенциите си професионалисти и екипни хора! Въпреки че някои се опитват да неглижират президентската институция или пък да трупат дивиденти, насаждайки страхове, българите трябва да разберат, че е много важно да изберем личности, с които България да има авторитет пред света и да продължи да чертае своето европейско развитие. Пътят, по който вървим в момента, е единствено правилният и не можем сега да сменяме евроатлантическия си курс. Цецка Цачева е позната и добре приета сред европейските ни партньори, а заедно с Пламен Манушев ще успее да удържи посоката. Гласувайки с номер 17, ще направим цивилизован избор!

Това заяви народният представител Евгени Стоев пред събралите се в парк „Марно поле” във В. Търново, където в събота се проведе празник на открито под надслов „ГЕРБ и приятели“. Депутатът, който от работата си в Народното събрание познава добре Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, бе категоричен, че сред останалите кандидати няма по-подготвени и по-подходящи от кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ. Досега от ГЕРБ никога не са лъгали хората, не са давали напразни обещания, изпълнени са всички поети ангажименти, заяви Евгени Стоев, припомняйки резултати от работата, свършена от правителството на Бойко Борисов.

marno1Цецка Цачева е изключително подготвен юрист, диалогична, справедлива и съпричастна е, умее да балансира и да взема политически решения, подхождайки към това отговорно. Компетенциите на вицеадмирал Пламен Манушев – един достоен български офицер и голям патриот, ще са най-подходящото допълнение и здравото рамо на тази силна жена, категоричен е народният представител.

17-те общински съветници от ГЕРБ – Велико Търново, заявиха своята категорична подкрепа за кандидатите с номер 17. Най-голямата група в местния парламент е силен отбор, който заедно с кмета Даниел Панов винаги работи в интерес на гражданите, категоричен бе Евгени Стоев.

Да не правим повече експерименти с държавата си, както стана с кабинета „Орешарски“, призова любимият на цяла България актьор Георги Мамалев, който бе специален гост на вечерта. „Дойдох във Велико Търново при моите приятели от ГЕРБ, за да ви кажа колко важно е да се гласува правилно и далновидно. Не допускайте да стане така, че денят за размисъл да се окаже в деня след вота!“, каза Георги Мамалев. Гласувайки за Цецка Цачева, хората ще имат удовлетворението, че са избрали подходящия президент, категоричен е актьорът, който призова в неделя масово да се гласува с номер 17 в бюлетината.

Стотици приятели на ГЕРБ минаха в събота през мястото на събитието, за да пожелаят успех на вота. В приятелския концерт участие взеха прекраснте малки изпълнители от вокално студио „Елита“ и безспорно талантливите възпитаници на студио „Таланти“, които са носители на редица национални и световни награди.

Хит на вечерта се оказа групата „Спейс“, създадена от общински съветници, с основната цел да подкрепят благородни каузи. Местните парламентаристи от ГЕРБ Деян Хаджийски, Нейко Генчев и Атанас Парушев разчитат във формацията на сериозната подкрепа на социалния психолог проф. Минко Хаджийски и бизнесмена Иван Стефанов, който задава темпото зад барабаните. Латиноамерикански ритми, хитове на „Смоуки” и на Васко Кръпката предизвикаха истински възторг у публиката. За радост на ценителите, музикантите бяха подкрепени и от китарата на Христо Павлов – част от местната група „Кову“. Импровизираните им изпълнения, оказали се повече от успешни, бяха посветени на екипа, който в неделя трябва да изберем с номер 17.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *