„Нисан“ представи първия мобилен офис във ван

Ако наемите за работно студио могат да Ви се сторят високи, със сигурност ще се заинтересувате от първия мобилен офис, оборудван във ван автомобил на „Нисан„, пише в. „Дейли мейл“.
Електрическото возило е предназначено за хората със свободни професии с тънки портфейли. Автомобилът е обзаведен със сгъваемо бюро, дъбов паркет, компютър с тъчскрийн, кафе машина, мини-хладилник, безжична интернет връзка и кожени кресла.
Мобилният офис е дело на „Нисан“ и на дизайнерите от „Студио Харди“. Ванът носи марката e-NV200. Ако времето е хубаво и двете плъзгащи се врати могат да бъдат отворени, както и задните. По този начин работното пространство става по-просторно. Във вана има инсталирани специални куки, на които да се окачи сгъваем велосипед. Осветлението се контролира чрез смартфон.
Идеята да бъде пуснат подобен ван в Лондон се обуславя от факта, че квадратен метър офисна площ в британската столица струва за една година 16 193 британски лири. Но засега фирмата-производител не е разкрила цената на офиса си на колела.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *