16 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 1 ноември, вторник

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 16.42 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и в 8.17 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До 16.42 часа остават нежелани областта на отделителната система и половите органи. След това са забранени донорските процедури и операциите в областта на черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на хронични проблеми с носа, премахването на стерилитет.

Красота и външен вид: Организмът се повлиява благоприятно от всякакви водни процедури. До 16.42 часа времето е неподходящо за подстригване на косите, коламаска, пилинг на лицето и тялото. След това тези процедури са позволени.

Хранене и диета: Заради задържането на вода от организма, днес е възможно да чувстваме подутост и липса на жизненост. Избягвайте приема на сол. Хапвайте повече свежи салати от зеленчуци. Можете да сготвите праз лук, който действа като естествен диуретик. Засилете приема на вода.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: До 16.42 часа можете да полеете цветята и растенията с чиста вода. Засаждане и пресаждане на растения – до 18.43 часа.

Нумерологичен хороскоп: Първият ноемврийски ден ни радва с положителни емоции. Преодолейте стремежа си нещата да се случват на всяка цена. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Не се насилвайте да правите нещо, ако то не е по вкуса ви.

Основни звездни аспекти: Днес имаме възможността да мислим с отворени души. Слънцето и Нептун са в тригон. Стъпете здраво на земята и повярвайте в себе си. Оценете реалното си състояние и не се притеснявайте да го подобрите в идните дни. Отделете повече време за планиране на месеца. Като цяло денят не е сред най-активните, но ви позволява да обърнете повече внимание на характера си и да видите своите положителни качества.

ОВЕН

Избягвайте конфликтите

Първият ноемврийски ден изисква да се преборите със своята прибързаност и да не вземате решения, които са продиктувани единствено от емоционални изблици. Не всичко върви по вашия предварителен план. Съобразете се с обстоятелствата. В личните взаимоотношения избягвайте конфликтите. Бъдете по-меки.

ТЕЛЕЦ

Притеснявате хората около себе си

Във вторник искате да разберете хората такива, каквито са. Да проникнете в тяхната най-тънка нишка на душевност и да ги опознаете в целия им колорит. Психологическите ви нагласи често обаче ви карат да навлизате в прекалено личното пространство на хората около себе си. Ставате досадни с въпросите си.

БЛИЗНАЦИ

Труден ден

Противоречието при вас в първия ноемврийски ден е, че желаете нещата да се случват бързо, на момента и без нищо да опонира на вашия предварителен план. Днес е невъзможна подобна хармония. Очаква ви изнервен ден, защото не приемате чуждото мнение, а и не е възможно точно сега да наложите своето над останалите.

РАК

Изживявате деня прекрасно

Отдалече си личи, че сте в прекрасно настроение. Въпреки че не всички планове се осъществяват, вие сте доволни от себе си. Разумни сте и не насилвате обстоятелствата. Осъзнавате, че днешният ден не е от най-активните и благоприятни за действие. Обърнете повече внимание на личния си живот. На себе си и своите близки.

ЛЪВ

Положителна промяна

За вас днес е по-добре да не се заемате с важни и значими проекти. Не че няма да се справите, но просто не разполагате с шансовете да ги довършите докрай в установения срок. Вдъхновени сте от нови идеи, които сега навлизат в мислите ви. Животът ви малко или много се променя към по-добро и вие осъзнавате тази положителна промяна.

ДЕВА

Не бъдете досадни

Противоречието при вас в този ден се поражда от факта, че желаете да подредите не само своя живот, но и живота на другите. Днес давате наставления, съвети и правите забележки на всички, с които общувате по един или друг начин. Често изглеждате досадни в чуждите очи. Можете да не си го причинявате.

ВЕЗНИ

Спестете си провала

В първия ноемврийски ден е от особено голямо значение да не се захващате с грандиозни проекти. Често обичате да давате старт на ново начало именно на първи дати или в понеделник. Първата дата на ноември обаче е крайно неблагоприятна за нови постъпки и ще се провалите, ако осъществите замислена промяна.

СКОРПИОН

Изчистете излишното

Използвайте този неефективен в службата ден, за да почистите работното си място от натрупани вещи, документи или малки листчета, които създават хаос. Направете същото и със съзнанието си, като отхвърлите вредните паразитни мисли. Вторник е идеален за едно цялостно изчистване на ненужното в живота ви.

СТРЕЛЕЦ

Възстановете душевния мир

Днес определено не е вашият ден. Чувствате се сякаш сте попаднали в изолация и никой не иска да ви подаде ръка. Проблемите ви са емоционални, защото не сте наясно с всички свои плюсове и минуси в характера си. Притежавате шанса обаче днес да ги осъзнаете и така да възстановите мира в душата. Направете го.

КОЗИРОГ

Раздвижете контактите

В първия ноемврийски ден е време да прегледате тефтерчето с телефонни номера, телефонния си указател в смартфона, приятелствата си в социалните мрежи. Навярно има много познанства, които стоят „замразени” и изчакващи момента, в който ще се обадите и ще ги потърсите отново. Защо да не го направите сега?

ВОДОЛЕЙ

Съдбата работи във ваша полза

Въпреки ниската ефективност на този ден, в службата ви очакват мънички, доста незабележими на пръв поглед промени, но те се оказват доста удобни за вас и в един дългосрочен план ще ви донесат шансове. Не се заемайте с нови дела днес, а довършете докрай старите, незавършени към този момент задачи.

РИБИ

Емоционално раздвижване

От особено голямо значение е днес да мислите позитивно и да пречистите съзнанието си от всякакви излишни мисли. Обърнете повече внимание на вътрешния си свят, на личните си нагласи. Сега променяте принципи в своя живот. Възприемате нови философии и раждате идеи, които ще реализирате в съвсем близко бъдеще.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родените на 1 ноември обичат да се чувстват добре. Нищо не е в състояние да ги разтърси, защото знаят точно каква е ситуацията и мнението им е непоклатимо. Отмъстителни са до крайност и заради малко или неволно сътворено им зло. Не си дават сметка, че по този начин товарят кармата си. Просто не могат да бъдат други. Лидери са и не се примиряват с изпълнителни постове. Винаги и за всичко в живота трябва да оглавяват челните места.

От рождения си ден навлизат в лична година на съдбовно подчинение. С малки крачки и с бавни темпове ще вървят към успеха. Не бива да очакват прекалено големи резултати за кратко време. Отпуснат ли се, оставят ли се на течението, то ще ги отведе в правилната посока. Противодействат ли на обстоятелствата – чака ги погром.

Навлизате в една от най-щастливите си години в живота. Тя ще е на нови запознанства, смяна на средата, в която живеете, на късмет и прекрасни мигове. Бъдете активни и се радвайте на всичко, което ви се случва. Научете се да съжителствате хармонично и свободно. Ще имате късмет във всичко.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!