Малките кученца, липсата на интереси и дразнещият смях на жените отблъскват силния пол

Мъжете разкриха какво ги дразни у жените и на челните места са малките кученца, липсата на интереси и дразнещият смях, съобщи в. „Дейли мейл“, позовавайки се на анкета на американския сайт Редит.
Оказва се, че господата, взели участие в анкетата, ненавиждат честата женска практика за разнасяне на миниатюрни кученца в дамски чанти. Но и котките не остават по-назад – един от потребителите споделя, че няма нищо против мяукащите любимци, но само ако стопанката им почиства след тях. „Ако вляза в дома й и първата миризма, която усетя, е на котка, просто знам, че нещата между нас няма да се получат“ – пише той.
Друг мъж се оплаква от липсата на интелект и интереси у девойките. „Не можете да си представите в колко голям процент от случаите аз съм единственият, който говори на срещата“. В тази връзка представителите на силния пол споделят, че за тях е важно дамата им да говори за нещата, които я вълнуват, без значение какви са те.
Сред останалите отблъскващи характеристики на жените са лошият дъх, липсата на амбиция, лъжите и изневерите, мързелът, пушенето и дразнещият смях.
„Дразнещият смях ме влудява. Не е случаен фактът, че хиените се размножават само веднъж годишно“, пише един от участниците в анкетата.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *