22 четения

Обръщение на Цветан Цветанов, председател на ПГ на ПП ГЕРБ в 43-тото Народно събрание и председател на националния предизборен щаб на ГЕРБ

Уважаеми съвременни будители!

Обръщам се към всички Вас – учители, преподаватели, педагози, научни работници, читалищни, библиотечни и културни дейци!

Прекланям се пред Вашия труд!

На днешния ден, когато отдаваме почитта си към знайните и незнайни духовни наставници от миналото на нашия народ, приемете моите поздравления!

Позволете да поднеса и своите сърдечни благодарности! Като политик и като баща, аз се чувствам отговорен за общото ни бъдеще. Оптимизъм и увереност ми вдъхва начинът, по който Вие, днешните будители, се отдавате на своята мисия да съхранявате българските духовни ценности и устрема към знание и култура.

Удовлетворен съм, че успяхме да осигурим на читалищата и библиотеките възможността да се възползват от европейско финансиране, за да обновяват своите бази и да развиват дейността си. Полагаме всички усилия, за да подкрепяме театрите и музеите, а благодарение успешната работа на правителството на Бойко Борисов още в следващия бюджет са осигурени повече пари за образование.

Пътят, по който страната ни вече уверено върви напред, понякога е нелек, но е единственият правилен път!

Като представител на Великотърновския регион, аз ще продължа да бъда съпричастен към всеки поставен проблем и да отстоявам всяка важна за Вас кауза.

С уважение: Цветан Цветанов, председател на ПГ на ПП ГЕРБ в 43-тото Народно събрание и председател на националния предизборен щаб на ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *