6 четения

Специалисти посочиха коя е оптималната крушка за най-добър секс

Сексолози определиха коя е оптималната крушка за осветление за най-добър секс, като се спряха на тази с мощност 40 вата, съобщава „Дейли мирър“.
Подобно осветително тяло е достатъчно ярко, за да поддържа високи нивата на тестостерон у мъжа и достатъчно тъмно, за да „изглади бръчките“ и недостатъците на партньорката.
Най-романтичното осветление не трябва да надвишава 410 лумена. То се получава със старите крушки от 40 вата и с новите луминисцентни с мощност от 9 до 13 вата.
Проучването било поръчано от веригата магазини по почина „направи си сам“ B&Q. Според изследването 21 на сто от британците ще имат по-малко сексуални контакти със скъсяването на дните през зимния период. В тази част на годината 51 на сто от поданиците на Нейно Величество се чувствали прекалено измръзнали, 34 на сто, прекалено изморени, и 32 на сто – по малко секси.
Според сексоложка Трейси Кокс осветлението с 40-ватова крушка е оптималното за секс, защото по-голямата яркост кара партньорите да се чувстват прекалено на показ и да се срамуват от телата си. А при по-голям мрак, нивата на тестостерона у мъжа бележат спад.
Що се касае до любимите лампи на британците за секс, 51 на сто от тях предпочитали настолните лампи , а 13 на сто – подовите. 63 процента от запитаните жени и 48 процента от мъжете били убедени, че романтичното осветление играе ключова роля за добрия секс.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!