5 четения

С доброволен труд жени и младежи от ГЕРБ освежиха пейките в центъра на Дебелец

Младежи и жени от структурата на ГЕРБ в Дебелец освежиха с доброволен труд 57 пейки в центъра на града. Пейките, разположени около фонтана на централния площад, са любимо място за отдих на местните млади хора, на майките с малки деца и на пенсионерите в Дебелец. На това място се провеждат всички важни за града тържества и събития, там вече се организира и лятна хоротека.

Доброволците получиха подкрепата на кметството в Дебелец, откъдето осигуриха материали.

С полагането на боя е постигнат по-приветлив вид на пейките, но освен това в навечерието на настъпващата зима дървените седалки са защитени от гниене.

Според жените и младежите от ГЕРБ, с малки лични жестове всеки би могъл да има своя принос за по-приятен вид на населените места и кварталите. Доброволците призоваха хората да опазват обществените придобивки.

Отговорността за бъдещето и просперитета ни не е само на един човек или на управляваща партия, категорични са младежите. Отговорността се проявява и в изборите, които правим, коментираха участниците в доброволческата акция, които призоваха тази неделя хората да гласуват далновидно – с номер 17 в бюлетината!

Един коментар за “С доброволен труд жени и младежи от ГЕРБ освежиха пейките в центъра на Дебелец

  • 01.11.2016 в 13:42
    Permalink

    Ха-ха! Та ГЕРБ да санпарили нещо друго за Дебелец? Това което е направено преди 30 години това е и сега. Къде е канализацията, къде е пречиствателната станция?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!