Дневен хороскоп. Прогноза за 2 ноември, сряда

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-и в 8.17 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Добре се отразява антицелулитният масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това.

Цветове, носещи късмет: Охра.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – между 9.12 часа и 19.22 часа.

Нумерологичен хороскоп: Премисляйте добре всички свои думи или жестове. В желанието си да бъдете оригинални и неповторими е възможно да кажете или извършите нещо, за което да съжалявате.

Основни звездни аспекти: Очаква ни благоприятен ден. Делата спорят, а шансовете растат. Луната се движи в Стрелец и ни зарежда с кураж и енергия. Сутрешните часове са по-напрегнати заради квадратурата й с Нептун. Не надценявайте силите си и не се захващайте с дела, за които ви липсва компетентност. В следобеда Луната и Юпитер са в хармония. Чувстваме се щастливи и обнадеждени, окрилени от идеи и мечти. Не забравяйте да свършите всички изостанали от вчера задачи.

ОВЕН

Преодолявате противоречия

В сутрешните часове се оставете на течението. Имате нуждата да преосмислите някои свои вътрешни противоречия и да ги преодолеете самостоятелно, без чужда намеса. Следобедните часове са благоприятни за всякакви начинания, стига да не се надценявате. Любовният ви живот също е по-активен в късния следобед и вечерта.

ТЕЛЕЦ

Трудностите не ви притесняват

Очаква ви доста забързан ден, защото е време да свършите онези дела, които не успяхте да докарате до край вчера. Сили не ви липсват. Жизненост – също. Имате енергията да преборите всяка пречка и трудност. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и направете традиционния за това време от месеца бюджет.

БЛИЗНАЦИ

Не се надценявайте

Активни и доста целеустремени сте днес. За съжаление, често надценявате силите си. Днес също можете да се заемете с определена задача, която е голяма лъжица за вашите уста. Внимавайте обаче и добре преценете дали отговаряте по компетенции и способности. В любовта днес ви чака добра новина и едно незабравимо романтично преживяване.

РАК

Активен ден

Очаква ви активен ден. Успявате да свършите всичко, което не ви спореше вчера. В забързаното ежедневие забравяте за проблемите си. Това е лек за всички ваши притеснения. Когато мислите ви са заети с работа и спазване на срокове, неприятните емоции и страхове отсъстват.

ЛЪВ

Раждат се нови идеи

Движението на Луната в Стрелец ви зарежда с енергия и оптимизъм. Раждат се нови, свежи идеи, които можете да реализирате през този месец. Нещата около вас претърпяват известно раздвижване. Бъдете внимателни в сферата на финансите. Някой ще се опита да ви измами в сутрешните часове. Не давайте пари назаем.

ДЕВА

Обиждат ви, без да искат

Днес сте затворени в своя собствен свят, без да допускате никого до себе си. Това е така, за да си направите вътрешен анализ и да планирате новодошлия месец. Избягвайте всякакви разговори в сутрешните часове. Възможно е някой да ви нарани неволно. Ще се почувствате жестоко засегнати и обидени.

ВЕЗНИ

Не се карайте с никого

Днес сте общителни, грижовни и дружелюбни, но за съжаление, не навсякъде намирате същото отношение към себе си. В сутрешните часове е възможно да влезете в нежелан конфликт с колега и това да бележи с негативен привкус целия ви ден. Спестете си го. За ваше добро е да не се карате с никого.

СКОРПИОН

Слушайте вътрешния си глас

Разчитайте на своя вътрешен глас, когато трябва да вземете важни решения за своето бъдеще. Във вторник сте със силна интуиция, която сигнализира, когато ви предстоят опасни избори. Вслушайте се в нея. В личните взаимоотношения този ден ви прави прекалено себични. Егоизмът ви е силно подчертан.

СТРЕЛЕЦ

Мислете, като говорите

Във вторник сте по-скоро прибързани и не давате на обстоятелствата да се развият в естествения им ход. Дърпате дявола за опашката, като правите определени изказвания пред най-близките хора. Не обмисляте докрай думите си, а те хвърчат като стрели. В следобеда си давате сметка за всичкото това, но е вече твърде късно. Мислете от рано.

КОЗИРОГ

Следобедът е по-благоприятен

Свършете онези дела, които не успяхте да довършите вчера заради нисък тонус или апатия. Днес не се заемайте с нови начинания. Време е да възстановите вътрешния си баланс и хармонията във взаимоотношенията с хората около себе си. Следобедните часове са по-благоприятни и ви вдъхват оптимизъм.

ВОДОЛЕЙ

Добра вест в личен план

Във вторник настроението ви е добро. Чувствате се бодри, в кондиция. Решени сте да свършите всичко онова, което остана от вчера. Бъдете внимателни с финансите си. В сутрешните часове е възможно някой да ви попита за заем или да се яви извънреден разход. В следобеда ви чака добра вест относно личния ви живот.

РИБИ

Решавате служебен проблем

Очаква ви натоварен професионален ден. В сутрешните часове се налага да разрешите важен проблем, въпреки че не сте достатъчно подготвени за това. Влезте бързо в час и не отлагайте. В следобеда ви чака емоционално раздвижване. Ще ви се обади човек, чиято връзка криете от общественото полезрение. Поканете го на вечеря.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ако сте родени на 2 ноември, то вие сте дипломати и тактици. Можете да премълчавате, когато е необходимо, но винаги извличате полза от своята дискретност. Не се страхувате от нищо. Когато хвалите, то е следствие на реално притежавани качества и умения. Винаги казвате истината, независимо дали това се харесва или не.

Годината, в която ще навлезете след рождения си ден, е трудна и изпитателна. Много често ще ви се иска да зарежете всичко, но не проявявайте тази слабост. Бъдете силни, упорити и търпеливи. Само така ще се докоснете до истинския успех.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението, както и появата на разширени вени.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *