39 четения

Учител от Езикова гимназия с наградата „Константин Величков“

СТАРШИ УЧИТЕЛЯТ ПО ИСТОРИЯ ОТ ПРОФИЛИРАНАТА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „ПРОФ. Д-Р АСЕН ЗЛАТАРОВ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ТОШКО ХРИСТОВ е единственият учител от областта, който тази година получава наградата на Министерството на образованието и науката „Константин Величков“. Призът е ежегоден и се дава за високи постижения и принос за развитие на образованието по случай Деня на народните будители.

Тошко Христов е сред отличените педагози в категорията за методическа, творческа и иновативна дейност. Освен грамота всички наградени преподаватели получават и по 1000 лева парична премия.

Осем са тази година учителите от цялата страна, които са удостоени с наградата на името на Константин Величков. Призът се присъжда в три направления – за работа с изявени и даровити деца и ученици или със специални образователни потребности, за методическа, творческа и иновативна дейност и за възпитателна дейност, работа с родителите и обществеността и извънкласни занимания.

3 коментара за “Учител от Езикова гимназия с наградата „Константин Величков“

 • 02.11.2016 в 20:58
  Permalink

  Ето как ще станат изчезващ вид учителите-само 8 души заслужили тая награда ,защото за нея се дава и огромната сума хиляда лева.

  Отговор
 • 03.11.2016 в 8:35
  Permalink

  Поздравления, колега Христов! Наистина заслужена награда.
  С уважение.

  Отговор
 • 03.11.2016 в 21:45
  Permalink

  Поздравления за голямото признание!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!