4 четения

Цветан Цветанов: „Опонентите ни изричат лъжи, целят разделение на нацията”

БСП и ДПС имат две лица – в Брюксел приемат резолюции в полза на бежанския поток, тук говорят обратното

Силата на ГЕРБ е, че е сред хората не само по време на избори. Ние правим кампанията си ежедневно, с реалната работа на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов, категоричен е Цветан Цветанов – председател на националния предизборен щаб на ГЕРБ и председател на най-голямата група в Народното събрание, където представлява Великотърновския регион. „Политическите ни опоненти имат други цели – да говорят популистки, да изричат откровени неистини и да създават разделение сред нацията. Объркаха кампаниите – някои от тях правят послания като за парламентарни избори, други казват какво можели да направят, но не и в близко бъдеще. Ние знаем, че хората се интересуват от това какво очаква техните семейства днес и утре, те искат да знаят дали ще бъде запазена стабилността на държавата, дали ще бъдат гарантирани доходите им и сигурността за семействата им“, каза Цветанов.

Хората виждат как днес общините се променят, благодарение на европейската солидарност. Правителството на Бойко Борисов полага много усилия да намали дефицита, да има приходи, да платим вересиите на правителството на Орешарски и лошите политически решения, взимани години наред преди ГЕРБ.

Победата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще означава, че България ще има президент и вицепрезидент, които ще работят в интерес на всички български граждани. Президентските избори ще дадат допълнителна стабилност на правителството на Бойко Борисов, която е изключително необходима на държавата ни, за да продължи да се чува високо и ясно гласът на България в Европа и света.

Българските граждани не трябва да забравят лъжата „Костинброд“, изфабрикувана от БСП и ДПС, нито „експеримента Орешарски“. Всички трябва да си зададем въпроса каква алтернатива може да предложат те, вместо стабилното правителство на Бойко Борисов. Знаем каква е тяхната алтернатива – помним задълженията, които остави Пламен Орешарски. Видяхме и политиката, която прилагаха по време на Тройната коалиция с премиер Сергей Станишев. Всички виждат каква е позицията на евродепутатите от БСП и ДПС относно бежанците и миграционните процеси и как тя се различава от това, което през цялата кампания говорят в България. Те имат две лица – в Брюксел приемат резолюции в полза на бежанския поток с цел да се харесат на лидера на ПЕС, а тук демонстрират обратното – отрицателно отношение към бежанците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!