4 четения

В предходния мандат на местната власт се смениха три правителства, а заради блокираните европейски средства при управлението на кабинета „Орешарски“ общините имаме нулева година.

Това каза при една от срещите си с жители на общината кметът на Велико Търново и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов. Стабилността, от която страната има нужда, ще бъде гарантирана само от президент като Цецка Цачева. Тя е безспорен професионалист и позитивен човек, който вниква в проблемите. Цачева е диалогична, доказала е, че може да бъде балансьор, а с вицеадмирал Манушев са най-силният екип.

2 коментара за “В предходния мандат на местната власт се смениха три правителства, а заради блокираните европейски средства при управлението на кабинета „Орешарски“ общините имаме нулева година.

 • 03.11.2016 в 13:16
  Permalink

  На вниманието на г-н Кмета:
  1. Да не съвместява тези две отговорни длъжности като Кмет и като областен лидер защото накрая нито едното нито другото ще го върши както трябва. Тук става въпрос не какъв мениджър е а по скоро толкова ли са лесни за съвместяване тези две позиции. Жителите на общината ги интересуват той да си върши както трябва кметските задължения защото те са му работодател и му плащат заплатата. Общината няма още дълго да издържи на автопилот.
  2. Да не се изказва неподготвен за европроектите защото само той си знае какви финансови корекции са му направили по некачествено изпълнените проекти. Да не говорим за обществените поръчки. Да си стяга служителите в общината защото проверяващите чукат на вратата вече и идват избори.
  3. Какво стана с колегата Дачев и проверките покрай него или пак ще се мълчи и ще се чака друг да върши мръсната работа.

  Отговор
 • 03.11.2016 в 14:17
  Permalink

  4. Какво стана с извънземната нова структура на администрацията в общината. В началото на мандата на Кмета вече се плати на вятъра на консултанти да правят анализ. Сега се прави втори опит с цел да се имитира дейност за тази раздута изкуствено административна армия. И като говори Кмета за Европа ми е любопитно колко служители от администрацията знаят реално чужди езици или се точат от нас средства и за преводи.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!