48 четения

Проф. Тютюнджиев получи „Почетния знак на ректора” на ВТУ

„Почетен знак на ректора“ получи вчера деканът на историците проф. Иван Тютюнджиев. Отличието му беше присъдено по време на тържественото събрание на Историческия факултет. Проф. д.и.н. Иван Тютюнджиев заслужи почетния знак за приноса си за развитието на международната дейност и за издигането и утвърждаването авторитета на на Великотърновския университет, на Историческия факултет и по повод 60-годишнината си.

За дългогодишна всеотдайна преподавателска, научноизследователска и административна дейност бяха наградени с почетни грамоти на Историческия факултет и предметни награди проф. д.и.н. Иван Илиев Стоянов, проф. д.и.н. Йордан Крумов Митев, проф. д-р Борис Донев Борисов, доц. д-р Мариана Спасова Йовевска.

С почетна грамота на Историческия факултет бе удостоен Александър Пейков, възпитаник на Историческия факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, за ползотворното сътрудничество, преподавателската работа и дейността му за издигане престижа на факултета в областта на нумизматиката и културно-историческото наследство на България.

С почетна грамота на Историческия факултет бе удостоена и Милена Георгиева Митева – за дългогодишната й работа с преподаватели, студенти и докторанти като завеждащ библиотеката към Исторически факултет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!