9 четения

Филм, посветен на Вазов, подаряват от МГЕРБ на училищата в Г. Оряховица

Филма „Българин да се наричам” ще подари на училищата в Община Горна Оряховица местната структура на ГЕРБ. Филмът бе представен в Деня на народните будители 1 ноември в Горна Оряховица лично от режисьора му Искрен Красимиров. Идеята е на МГЕРБ, подпомогнати от общинското ръководство на партията, и е в рамките на започналата неотдавна кампания на младежите „Да помним нашите деди”. Екземпляри от лентата бяха закупени от представителите на ГЕРБ и ще бъдат предоставени на всички учебни заведения в общината.

На представянето на филма в Горна Оряховица присъства народният представител инж. Клавдия Ганчева, както и ръководството на ГЕРБ – Горна Оряховица.

Документалният филм „Българин да се наричам“ е част от поредицата на „НЕзабравимата България“ с автор и режисьор Искрен Красимиров и е посветен на патриарха на българската литература Иван Вазов.

Кампанията на МГЕРБ „Да помним нашите деди“ е продължение на досегашни инициативи, свързани със съхраняване на паметта за героичното минало на нашия народ. Младежите от областта доразвиха идеите си, обединявайки ги в дългосрочна кампания, след като във В. Търново чуха вдъхновяващата реч на кандидата за вицепрезидент Пламен Манушев. По думите на вицеадмирала, всички ние сме длъжници на дедите си. При посещението си в региона, той развълнува аудиторията, говорейки за дедите на търновци, които са били истински герои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!