Ориентировачите с отличия от купа “Идеал”, “Браун Тим” трети в генералното класиране

С трето място в отборното класиране на състезанието по спортно ориентиране за купа “Идеал стандарт” се поздрави великотърновският клуб “Браун Тим”, носител на трофея стана “Узана” (Габрово).

В елитата група при мъжете Николай Димитров се класира на второ място на дистанцията от пет километра. Златен медал завоюва Марин Марков в група мъже-35. С бронзово отличие се окичи Петя Димитрова в група жени-45. Стефания Димитрова е четвърта при жени-35. На пето място в своите групи се класираха Василена Гецова до 12 години, Пламен Атанасов и Ивана Статева до 10 години.

Александър Атанасов от другия великотърновски клуб “Трапезица 1954” победи при мъже-45, Елица Атанасова се подреди на пето място в елитната група при жените.

Междувременно Петя Димитрова спечели златен медал от нощния спринт в състезанието за приз “60 години ориентиране в Хасково”. В същата надпревара Васил Мутафчиев е четвърти при мъже-65.

В парк “Кенана” се проведе и надпреварата на средна дистанция за купа “Хасково 2016”. Марин Марков се окичи със сребърен медал при мъже-35, Васил Мутафчиев завърши пети в група мъже-65.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *