7 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 4 – 11 ноември

Здраве: Днес и през уикенда Луната е в Козирог. Времето е благоприятно, ако сте решили да посетите зъболекаря си за почистване на зъбен камък или премахване на кариес. Дните не са подходящи за вадене на зъби. В понеделник и вторник, докато Луната се движи във Везни, се обличайте според времето. Изтръпване на крайниците е знак, че имате слабо оросяване. Спортувайте и се движете. Дните са подходящи за лечение на разширени вени. В сряда и четвъртък Луната е в Риби. Не си внушавайте болестни състояния и внимавайте с алкохола. Заредете се с оптимизъм и той ще ви дари със здраве и тонус.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник, вторник. Неблагоприятни: сряда и четвъртък. Боядисване и накъдряне на косите: петък, събота, неделя до 15.55 часа. Коламаска: Благоприятни дни: събота след 15.55 часа, понеделник и вторник. Неблагоприятни: петък, събота, неделя до 15.55 часа, сряда и четвъртък. Масажи: Лечебни – петък и събота. Обеци и татуировка: Неблагоприятни: неделя след 15.55 часа, понеделник, вторник. Сауна и парна баня: Дните са благоприятни за престой в сауна и парна баня.

Хранене и диета: Луната е нарастваща и трудно сваляме килограми. Не се отчайвайте, ако диетата не върви. Ако гладът ви е в повече, а килограмите не мърдат надолу. Отново ще започнете да сваляте след средата на месеца. Сега запазете нормалния темп на хранене и не прекалявайте с количеството на порциите. Днес и през уикенда не се лишавайте от сол и включете в менюто си кореноплодни зеленчуци. В понеделник и вторник благоприятно въздействат зехтинът, маслините, авокадото, рибата – източниците на полезни мазнини. В сряда и четвъртък внимавайте с алкохола, който в малки количества е полезен, но точно в тези дни може да се превърне в голям враг заради прекаляването с него. Лунната диета стартира в понеделник, 7 ноември, точно в 21.51 часа с настъпване на фаза първа четвърт.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната в Козирог, Водолей и Риби през тази седмица изисква от нас да преодолеем егото си и да затворим страницата на някои междуличностни проблеми, които не ни дават мира. За целта е нужно да направим компромис, който обаче си заслужава, защото отново ще възстановим хармонията около себе си.

Да възстановим хармонията в себе си изисква и танцът между Венера и Уран. Те днес са в тригон и ни влюбват в красивото. Можем да видим чудото и в най-ежедневните неща около себе си. От нас зависи как възприемаме всичко това. Нови идеи, сбъднати мечти, влюбени мисли, изкуство и емоции… има толкова много неща, за които да се радваме и един цял уикенд, за да им се наситим. Гласувайте за избраника си за президент. Разположението на звездите подсказва, че гласът ни има значение за бъдещето на България.

Идната работна седмица предстои да е спокойна дотолкова, доколкото ние си я направим. В понеделник Слънцето и Плутон са в секстил. Новина, която може да промени бъдещето ни, се мълви наоколо и е важно да я осмислим навреме и да реагираме разумно. Аспектът ни показва хората, на които можем да се доверим и откроява онези, на които в никакъв случай не бива да имаме доверие. Работете с онези, които ви дават опора и спокойствие. Не влизайте в излишни конфликти и превърнете цялата си седмица в успешна и неповторима. Тя има предпоставките да бъде такава.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Без проблеми

Вътрешните ви нагласи за тази седмица са благоприятни. Всъщност, вие изживявате един доста позитивен период, който касае не само личния ви живот, а и служебните ангажименти. В лично отношение изчиствате проблемите хармонично и без излишна агресия. В служебен аспект трудностите отпадат сякаш от самосебе си. Не е изключено да получите важно предложение, касаещо деловия ви живот в идните месеци. Благоприятно е да го приемете сега, защото си заслужава, дори и да ви струва поемането на допълнителен риск.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Покупки

Пред вас се разкриват доста възможности през тази седмица. Хармоничният аспект между Венера и Уран определено напомня за време, подходящо за материални придобивки, покупки на отдавна желани вещи, а защо не и недвижимо имущество. Като цяло, предстои ви седмица, през която няма да ви липсват финанси, а и шанс да ги вложите правилно. През работните дни от седмицата емоциите ви са приятни. Очакват ви изненадващи срещи с хора, които ви отварят вратите към бъдещето.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Жадувате независимост

През тази седмица жадувате независимост във всичко, с което се заемате. Желанието ви е никой да не ви се намесва в правото на личен избор. Ще успеете да си отвоювате тази свобода. Предстои ви благоприятна седмица, но във времето, в което сте заети прекалено и само със себе си, пропускате добрите възможности, които минават наоколо. Огледайте се. Не проспивайте шансовете за просперитет. Намирате се в благоприятен етап и в момента изграждате част от основата за бъдещи планове и действия.

РАК

(21.06 – 22.07)

Оставете си време за любов

Предстои ви ползотворна седмица. На моменти тя е изпълнена с късмет и безгрижие, но в доста чести случаи изисква вашата адекватна и навременна намеса в обстоятелствата. Бъдете нащрек. Опитайте да не се захващате с много ангажименти наведнъж. Не надценявайте възможностите си. Не че няма да се справите, но паралелното движене на задачите ще изяде част от свободното ви време и така обричате на неуспех личния живот и любовта. А в сферата на любовта сега за нищо на света не бива да изпускате хубавото време. Насладете му се.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Механизмите са задвижени

Очаква ви доста силна седмица, през която вълненията са повече и точно те ви изправят пред дилеми и колебания. Страхувате се от вземането на важен житейски избор, за който вече времето е дошло. Моментът е назрял и няма закога да отлагате. Етапът, в който се намирате, е прекрасен и вие можете да използвате целия си късмет, за да задвижите важно начинание. Впрочем, нещата вече са задвижени и механизмите започват работа, а вие сте направили избора си много преди този момент. Просто е време да си го признаете.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Чувствате щастие

За вас предстои седмица с бързи развития и благоприятни ситуации. Деловото напрежение през работните дни от периода са нещо нормално. Но изненадващото тук е, че бързо влизате в споразумение и хармония с колегите и партньорите по вълнуващите ви въпроси. Така е и в личен план. Сякаш се разбирате с хората около себе си от една казана дума. Намирате се в доста благоприятен етап. Чувството на щастие ще съпътства всеки един от дните през тази седмица. Насладете се на момента.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Благоприятен период

През тази нова седмица успявате да хармонизирате мислите и действията си. Да планирате всеки свой ход и по този начин да си гарантирате добрите условия за просперитет. Вие сте в благоприятна позиция. Усещате, че каквото и да направите, бива възприемано с овации и възторг. С две думи, очаква ви един по-благоприятен период, стига сами да не си създавате главоболия. На работното място ви очакват промени, които ще се случат мигновено и неочаквано. Позицията ви е благоприятна, защото и този път промените са във ваша полза.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Хармонизирайте взаимоотношенията

От голямо значение за вас и вашето бъдеще е да използвате следващите седем дни, за да хармонизирате взаимоотношенията с хората около себе си. Възстановете баланса в сферата на общуването. Нуждаете се от съмишленици. От такива, които да са до вас, каквото и да направите. Предстои ви силна седмица, но ако не сте подкрепяни от никого, ще пропуснете повечето от възможностите пред себе си. В сферата на личния живот е важно да обърнете повече внимание на половинката. До днес бяхте заети единствено със себе си. От утре нека това се промени.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Концентрирайте се

Липсата на последователност в поведението ви през последните дни е причина хората да ви възприемат като неориентирани и хаотични личности. Време е да покажете, че това не са качества от вашия характер. Концентрирайте се в цел, която да гоните по-дълго време. Ангажирайте вниманието си върху нея. Предстои ви доста благоприятна седмица. Ще се борите за подкрепа и тя няма да закъснее. Бъдете разсъдливи, а първичността оставете настрана. Така ще си спестите много ядове. Очаква ви просперитет в социалните контакти.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Преодолейте страховете

Преминаването на Луната през вашия знак бележи и възможност да направите нещо ново в живота си. Да положите начало или просто да промените някои обстоятелства в своето битие, с които не сте съгласни изцяло. Всичко е във вашите ръце. Сили и благоприятни ситуации не липсват в хороскопа. Напротив, през тази седмица се чувствате окрилени. Мнозина са изправени пред важен житейски избор. Вземете решението смело, без излишни страхове. Именно страховете ви карат да стоите статично на едно място, без да се развивате. Преодолейте ги.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Делова реализация

Предстои период за благоприятни делови постижения и реализация на някои наскоро хрумнали ви идеи. Разбира се, няма да се разминете без проблеми, но по-скоро се отличават успехите и затова трудностите няма да намерят централно място в тази прогноза. Пречките в службата са малко, от рутинен характер. Повече напрежение се очаква в личен план, защото сте склонни да спестявате от вниманието, което обикновено давате на близките си.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Осъзнайте нуждата от промяна

През тази седмица стигате до извода, че е безсмислено да живеете с трудностите, проявявайки инат и непокизъм. Осъзнавате, че е по-добре да се срещнете с тях и да ги преборите, за да останат те във вашето минало. Предстои ви важен период. Осъзнавате доста обстоятелства в живота си и факта, че е дошъл моментът да осъещствите важна промяна. Тя първо идва в начина ви на мислене, а след това ще се изяви и във физическо проявление чрез действията ви. Като цяло, пред вас предстоят доста реформи в бъдещето. Но те ще ви харесат.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

4 ноември. Кармичната разплата, която сте си избрали за този живот, ви поставя пред граници, чието предназначение е да ги преодолеете. Вие сте волни души, а трудностите, които срещате постоянно по пътя си, ви карат непрестанно да се спирате, да ги преодолявате и да губите време. Няма как, защото е по-добре да се срещнете лице в лице с бариерата, отколкото да се стремите да я заобиколите. По-добре отворени врати, отколкото прескочени прегради. Това трябва да е мотото на вашия живот!

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите, колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

5 ноември. Вие сте хора, с които може да се говори на различни теми. Понякога изглеждате повърхностни в очите на най-близките си. Това е, защото се впускате в различни безумни авантюри и приключения, за които после съжалявате. Не можете да избягате от страстта си по новото, по промените и пътуванията. Завързвате лесно контакти и сте незаменими събеседници. Често сами си градите проблемите, но хубавото е, че лесно се оправяте. Удава ви се литературата, хуманните науки също са за вас.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

6 ноември. Вие сте уравновесени и справедливи натури. Знаете как стоят нещата от живота и когато не са подредени по правилния начин, винаги се стремите да ги сложите в ред. Символът на Скорпиона сте – пълно олицетворение на неговите черти. В любовта – всеотдайни и верни, дори и да не сте намерили точната половинка, а в службата – справедливи. Търпението ви обаче не бива да е до безкрай. Видите ли, че хората се възползват от вашата толерантност, по-добре им обърнете гръб, за да предпазите своите интереси.

Навлизате в година на финансова стабилност и поради тази причина не бива да се плашите от парична криза. Ще се наложи да смените работата си и ще видите, че е било за добро. Това е хубава година и мнозина ще успеят да утвърдят себе си като успели професионалисти.

Здраве: Възможно е да се обострят ваши стари хронични болежки.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!