10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 8 ноември, вторник

Луната преминава от Водолей в Риби в 23.45 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 13.45 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на централната нервна система, очите, вените, глезените на краката, сухожилията. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, посещение при козметика и маникюриста. Нежелани са поставянето на татуировка и обеци.

Хранене и диета: За любителите на лунната диета – тя продължава през целия ден до 21.51 часа. Ако не сте на подобен тип режим, днес включете в менюто си повече храни, богати на мазнини. Не пестете зехтина в салатата или готвените ястия. Хапнете маслини или пригответе риба.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 13.45 часа.

Нумерологичен хороскоп: Направете финансова равносметка на приходите и разходите, направени през отминалия месец. Днес можете да помислите за материални придобивки за дома и офиса, които да закупите в предобеда.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната във Водолей е благоприятно време, мислим философски и задълбочено. Във вторник обаче не вземайте важни решения. В сутрешните часове и до обяд сме подвластни на квадратурата Луна – Меркурий, внасяща нервност и смут. Не се учудвайте, ако не всичко ви спори така, както вчера. Денят е подходящ за довършване на ангажименти, но не и за започване на нови. В личните взаимоотношения хармонията настъпва в късния следобед и вечерта.

ОВЕН

Не се карайте с хората

Желаете да водите във всичко и на всяка цена. Силно изявената ви страст да бъдете лидери днес може да ви подведе да вземете купища погрешни решения. В сутрешните часове сте доста нервни, напрегнати и негодувате за щяло и нещяло. Превръщате деня си в арена за словесни битки, а не бива. Може и да е другояче.

ТЕЛЕЦ

Научавате урок

Сблъсъците, които предстоят днес между вас и хората около вас, ще ви научат на един важен принцип. Невинаги, когато искате да кажете нещо, то е правилно и на място. Ето защо е добре да мерите приказките си, да преценявате добре как ще бъдат възприети вашите слова и кого е вероятно да засегнат.

БЛИЗНАЦИ

В погрешна посока

Прекалявате с претенциите си и това води до поредица от решителни, но грешни постъпки, които ще ви костват хармонията във взаимоотношенията с хората около вас. В сутрешните часове сте силно изявени лидери без идея и посока. Тръгнат ли да ви следват онези, които омайвате с думи, ще ги отведете в погрешна посока.

РАК

Бъдете предпазливи

Разполагате с шанса да изживеете деня си по два коренно различни начина. Единият е като се отворите към света и привлечете познанства, от които нямате нужда и ще бъдат по-скоро неблагоприятни. Другият е като се затворите в черупките си и не допускате никого до своите мисли, идеи и ценности. На ваше място бих предпочел втория.

ЛЪВ

Прекъснете контакти

Изненадани сте, че въпреки и да се извинихте на хората, които сте засегнали по един или друг начин, те отново ви обръщат гръб. Съдбата ви показва, че е време да приключите взаимоотношения с подобни познанства, които отсега нататък очевидно са ви ненужни. Избягвайте спречкванията днес. Вършете своята лична работа.

ДЕВА

Имате нужда от почивка

Доста нервни сте във вторник. По време на сутрешните часове във вас протича електричество и прехвърчат искри. Добре е да се успокоите и да овладеете излишната нервност. Опитайте чрез спорт, йога или медитация. Избягвайте разговорите, останете насаме със себе си. Имате нужда от почивка.

ВЕЗНИ

Не допускайте грешки

Във вторник поведението ви трябва да е премерено с най-висока точност. Не си позволявайте да давате обещания. Ако се налага да свършите определени задачи, по-скоро не се обвързвайте с крайни срокове. Активната част на днешния ден е до ранния следобед. Това е и времето, когато успехът ще бъде с вас. Не допускайте грешки.

СКОРПИОН

Не подемайте инициативи

Обсебени сте от идеята да поставите ново начало. Да се заемете с нещо ново или да промените посоката си на движение коренно от тази, по която вървите сега. Искате нещо да се измени, да бъде другояче. Днешният ден обаче ви предупреждава да останете пасивни, каквото и да ви се случва. Не подемайте никакви инициативи.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от лицемери

Въпреки предупрежденията вчера да бъдете нащрек за лицемерни познанства и неблагоприятни контакти, вие бяхте общителни и доста непредпазливи. Това е и причината днес да не успявате да се концентрирате. Очаквайте позвънявания от хора, които търсят личния си интерес от връзката си с вас, без да ви дават нищо в замяна.

КОЗИРОГ

Ще се утвърдите

Действайте внимателно във вторник. В сутрешните часове късметът и успехът са във вашите ръце, но напрежението е силно и осезаемо. Възможно е да избухнете във всеки един миг. Овладейте се. Денят е благоприятен и ви подкрепя, ако действате по вече предприети инициативи. Ще се утвърдите и ще работите за благото на своя имидж.

ВОДОЛЕЙ

Приятна среща

И днес от вас се иска да владеете страстите си, да не влизате в излишни конфликти и да не налагате мнението си там, където то не бива прието с овации. Действайте по вече предприетите инициативи. Не влизайте в излишни разправии и конфликти. В следобеда ви чака една доста приятна среща или разговор по телефона. Насладете й се.

РИБИ

Развивате се

Както обещах, предстои ви доста благоприятна седмица. Развитието в положителна посока започва още от днес, защото добивате увереност, че можете и знаете. Не влизайте в излишни конфликти в сутрешните часове. Повече енергия и положително настроение ви очаква в следобеда. Насладете се на хармоничните си взаимоотношения с близките.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сами сте си избрали да се родите на датата 8 ноември, защото тя е от списъка на датите на кармична разплата. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Ето защо невинаги нещата стават от първия път и се налага да повтаряте и да влагате хиляди усилия. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Не се превръщайте в скъперници, за да не загубите всичко в един нещастен момент. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, ако решите и сте готови за него. Бъдете активни, упорити, дейни и със сигурност ще повикате късмета да кацне на вашето рамо. Стартирате нов деветгодишен цикъл в живота си.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, пазете се от претоварване и тежки физически дейности.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *