„Студентите” с убедителен успех в Берковица

„Ком“ – „Академик“ 0:4

С два бързи гола в началото на срещата в Берковица „студентите“ си осигуриха комфортен аванс, след което спокойно развиха успеха си.

„Пореден добър мач, разликата е, че този път реализирахме положенията си“, коментира старши треньорът на „Академик“ Боби Борисов.

Още в 7-мата минута защитник на „Ком“ спря Ивайло Дангуров с нарушение в наказателното си поле и реферът отсъди дузпа, превърната от Иван Ганев в гол за 0:1. След още десетина минути Стефан Трайков влезе отдясно и центрира към Стефан Гинчев, който с красив ножичен удар вдигна на 0:2.

До почивката свищовлии продължиха да доминират, но нови попадения в разбъркванията пред вратата на берковчани не паднаха.

През втората част Дангуров и Гинчев пропуснаха по една възможност, сами срещу вратаря на домакините, след което се разписа Лило Маринов. Младокът получи пас от Ивайло Велчев, спря си топката и технично вкара за 0:3. Още свежест в играта на гостите добави Бърканичков, който след почивката бе основата на няколко много хубави разигравания. Куриозно бе четвъртото попадение на „студентите“. Велчев проби по фланга и вместо да подаде на свободните Бърканичков и Маринов, опита удар от малък ъгъл, топката рикошира от вратаря, върна се в него и при добавката опъна мрежата за 0:4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.