18 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 9 ноември, сряда

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 14.21 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелателни са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване и миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено и морскосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 14.21 часа. Целият ден е подходящ за поливане на цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: Прекалено колебливи сте. Не сте в състояние да вземате адекватни решения. Не налагайте мнението си. Действайте чрез мекия принцип, за да имате успех в общуването.

Основни звездни аспекти: Очаква ни активен ден, в който можем да свършим цялата изостанала от вчера работа. Луната се движи в Риби. Прави ни чувствителни, съпричастни към чуждата болка. Ако е възможно, изолирайте се от проблемите на хората около себе си. Днес Луната и Нептун са в съвпад. Използвайте интуицията си. Тя няма да ви излъже. Обърнете повече внимание на хобито си.

ОВЕН

Нужда от спокойствие

Каквито и решения да се налага да вземате днес, слушайте вътрешния си глас, а не хилядите съветници, които ще се намерят да ви се месят. Намирате се в предстартов период и затова не е добре днес да поставяте нови начала. Останете насаме със себе си и анализирайте някои постъпки от миналото. Имате нужда от спокойствие.

ТЕЛЕЦ

Планирайте бюджета

Не само вчера, а и днес е добре да мерите приказките си. Отново съществува тенденция да изпаднете в неприятна ситуация с колега или човек от близкото обкръжение. Не му обръщайте внимание. Днес е добре да прегледате финансите си и да планирате бюджета. Мнозина ще получат допълнителни доходи за наскоро свършена работа.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете нащрек

За пореден път грешите, като сте прекалено отворени към познанства с новите хора, навлизащи сега в живота ви. Послушайте интуицията си, защото днес тя няма да ви излъже. Бъдете консервативни относно всички, които кръжат около вас с усмихнати лица. Разпознайте онези, чиито помисли не са особено чистосърдечни.

РАК

Благоприятен ден

Сряда ви предлага раздвижване, което обхваща и личния, и професионалния ви живот. Зареждате се с нови идеи и очаквания да ви се случи нещо хубаво. Напът сте да се запознаете с хора, чиито възгледи се доближават до вашите. Като цяло това е един благоприятен ден и е добре да му се насладите. Заслужавате го.

ЛЪВ

По течението

И на работното място, и в личен план бъдете консервативни. Сряда е ден, през който не бива да издавате мислите и емоциите си. Оставете се на течението. Напоследък направихте много, за да сътворите мост между себе си и хората, с които бяхте прекъснали взаимоотношения. Опитът си заслужаваше. Резултатите обаче закъсняват.

ДЕВА

Добра сделка

Въпреки нуждата от почивка в момента нямате време за такава. В сряда продължавате вече започнал процес на промени и разместване на слоевете. Очаква ви доста активен ден в сферата на контактите и срещите по бизнес. Не пропускайте обсъждане на общ проект с партньори. Сделката си заслужава и сега е времето да я сключите.

ВЕЗНИ

Обсебени от парите

Решени сте да изкарвате пари в ден, в който това няма да ви се удава съвсем лесно. Говорите и мислите единствено за замогване и печалби. Вероятно по този начин отблъсквате хората, които добронамерено ви заговарят. Бъдете внимателни и по-деликатни. Мислете за пари, но не го показвайте явно. Обърнете внимание на личните взаимоотношения.

СКОРПИОН

Концентрирайте се

Прибързани сте в момент, в който е важно да изпипвате докрай всичко, до което се докоснете. Имате нужда от емоционално разведряване, но него оставете за вечерта или за утрешния ден. Сега се съсредоточете в това, което трябва да свършите в рамките на работното си време. Бъдете активни, упорити и концентрирани в това, което вършите.

СТРЕЛЕЦ

Работете своето

В сряда избягвайте неприятните срещи или срещите с хора, на които трябва да помагате. Сега вие подавате ръка, но едва ли в момент на нужда те ще ви отвърнат със същото. Работете по своите си задачи и не закъснявайте вечерта. Направете вкусна вечеря и я споделете в приятната компания на семейството.

КОЗИРОГ

Смело напред

Продължавате линията, по която поехте вчера. Работите за благото на своя имидж и действате последователно по вече предприетите инициативи. Сега е важно да не се включвате в излишни спорове. Около вас се навъртат хора, които променят мнението ви с излишни съмнителни изказвания. Не им вярвайте, информирайте се от достоверни източници.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с финансите

Днес е по-разумно да не се залавяте с важни дела, а да се оставите на планова и рутинна дейност. Моментът никак не е добър за нови проекти, въпреки че имате такова намерение. Изчакайте малко. Съвсем скоро се разместват пластове, предстоят промени и повече шансове за истинско и всеобхватно развитие. Бъдете предпазливи с финансите си.

РИБИ

Имайте търпение

В сряда сте емоционални и нетърпеливи и действията ви сякаш изпреварват времето, за които са предназначени. Забавете темпото. Изчакайте малко. Имате нужда да се владеете, за да не допуснете грешки. Луната преминава през вашия знак и ви зарежда с енергия. Имайте малко търпение и нещата ще се случат както трябва.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 9 ноември, сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора – типичните представители на зодия Скорпион. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва се насочите към постигане на уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете по средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате, и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!