Новини

Ново 20. Пищова ще гладува и ще се беси

С ГЛАДНА СТАЧКА ПРЕД ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В СТОЛИЦАТА ПЛАШИ КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТЪТ ДИМИТЪР МАРИНОВ – ПИЩОВА. Нещо повече, търновският шоумен и вечен кандидат на избори дава двуседмичен срок на изборните надзорници или да му признаят гласовете, или да касират изборите, в противен случай той щял да се обеси. „Ще вдигна една дървена бесилка и ще увисна на нея в името на България“, заяви Димитър Маринов. Аргументите му за протест са, че му се губят твърде много обещани гласове от първия тур на вота.

По думите на Пищова се оказало, че в секцията, където самият той гласува – в СОУ „Ем. Станев“, няма нито един глас за него. Според кандидата там би трябвало да има поне няколко десетки бюлетини, тъй като самият Маринов, синът му и много техни приятели са дали вот за кандидатпрезидентската двойка Пищова – Радо Шишарката.

Липсват ми около 1500 гласа от четири търновски и едно асеновградско село, където съм сигурен, че хората са гласували за мене. Липсват ми и 12 000 гласа от Англия, за които имам също доказателства, че са ме подкрепили. Това е една грандиозна измама на гърба на българския народ. Ще ги съдя организаторите на изборите до дупка и ще ги скъсам“, закани се Пищова, а после уточни, че гладната му стачка ще е от 12 до 17 ч. следобед.

Както „Борба“ вече писа, по данни на РИК във Велико Търново той е получил 767 гласа в собствения си избирателен район.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

2 thoughts on “Ново 20. Пищова ще гладува и ще се беси

  • Тоя боклук няма ли кой да го затвори в лудницата. Ами вземи се обеси и ни избави от мъките да те гледаме.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *