17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 ноември, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 14.56 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за подстригване, боядисване на косите и топла коламаска. Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Организмът не се освобождава лесно от излишното тегло. Затова, ако сте стартирали диета, не чувствате резултати. Бъдете упорити. Веднага щом Луната навлезе в Овен ще усетите разлика в теглото.

Цветове, носещи късмет: Морскозелено, морскосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 14.56 часа. Целият ден е подходящ за поливане на цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: Днес сме нерешителни и често ще отлагаме даването на дума и отговор. Подценяваме уменията си. С удоволствие контактуваме с приятелите и хората, които чувстваме близки. Нека избягваме новите запознанства.

Основни звездни аспекти: Четвъртък е доста благоприятен ден. Луната се движи в Риби и ни помага да хармонизираме мислите и чувствата си. В сутрешните часове е в тригон със Слънцето. Не ни липсват жизненост и енергия. През целия ден се стремим да постигнем съгласие по важни въпроси с хората около себе си. Вечерта Луната и Меркурий са в тригон. Чувстваме се отлично и сме доволни от всичко онова, което сме свършили и в личен, и в професионален план. Този ден е прекрасен за всякакви преговори и разговори.

ОВЕН

Не разказвайте за плановете си

Не общувате свободно днес с хората около себе си. Сякаш искате да им кажете нещо, но все не излиза от устата ви. Работете концентрирано през целия ден. не разказвайте за плановете и намеренията си. Достатъчно е вие да сте наясно, какво имате да вършите. Сега другите не са важни.

ТЕЛЕЦ

Висока активност

Четвъртък ви намира в добро настроение. Още със сутрешното си кафе се зареждате с положителна енергия. Активността ви е висока. През целия ден успявате да свършите всички набелязани за днес задачи. Доволни сте от себе си. Вечерта не забравяйте да посетите приятели или да излезете с близки хора на по чашка и сладки приказки.

БЛИЗНАЦИ

Не правете забележки

Днес изисквате много и от себе си, и от хората, с които работите. Прекалявате с претенциите си в някои моменти от деня. Това е и причината често да влизате в спорове и конфликти. Не правете забележки и ще бъдете в хармония със заобикалящия ви свят. Активни сте и можете да се заемете с личните си ангажименти.

РАК

Бъдете мили с близките

Очаква ви благоприятен и позитивен ден, стига да се съобразите с някои малки забележки. Работете активно в предобеда, защото след това ви очакват трудности, а и сте лениви. Не отлагайте нищо за края на работния ден, за да не си остане недовършено. Избягвайте агресията в семейството, за да съхраните хармонията там.

ЛЪВ

Планирайте покупка

Събуждате се в добро настроение. За съжаление в някои моменти от деня чувствате вътрешно напрежение, което трудно преглъщате. По-добре е да го овладеете и преодолеете. Не сте особено активни на работното място. Завършете вече предприети инициативи. Направете сметка за една бъдеща покупка. Идват черните петъци.

ДЕВА

Стабилност и успех

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Станете рано и още с чашата кафе планирайте, какво да свършите през деня.

ВЕЗНИ

Избягайте от неприятните срещи

За да имате успех в четвъртък, не правете нищо, за което все още не сте готови. Не се срещайте с хора, които ви правят неуверени или ви комплексират по един или друг начин. Отстранете всякакви пречки за доброто си настроение. Работете сутринта, а следобеда оставете за любими занимания, спорт или хоби.

СКОРПИОН

Внимавайте

Стремежът ви днес е да запалите искрицата на вниманието на всички около себе си и то да бъде насочено непременно към вас. По всякакъв начин се опитвате да привлечете погледите. По-скоро негативно за вас самите е това поведение, защото блясват както положителните ви черти, така и грешките, които правите неволно. Превръщате се в спектакъл.

СТРЕЛЕЦ

Свършете работата рано

За да разчитате на подкрепата на звездите, в четвъртък е добре да свършите работата си рано. Работете стегнато, без излишни разговори и разточителство. Не пропилявайте времето си в клюки на работното място. Не се опитвайте да привлечете погледите на колегите. Първо отметнете най-належащото и едва след това го дайте по-свободно.

КОЗИРОГ

Лъжете се

Емоционални сте и често забравяте границата на разумност, когато говорите, обещавате и вземате решения. Днес си вадите поука от старите грешки, но това не е гаранция, че няма да ги повторите още утре. Имате склонността да признавате прегрешенията си, внушавайки си, че самото признание ще ви спаси да не ги повтаряте. Лъжете се.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е прекрасен

И вие сте сред хората, които се събуждат в добро настроение, а ароматната чаша с кафе ви действа като вдъхновител. По време на ободряващите глътки от любимата ви кофеинова напитка вземате важни решения за действията си не само през този ден, а и до края на седмицата, като включвате и уикенда в плановете си. Четвъртък е прекрасен.

РИБИ

Благоприятен ден

Будите се в добро настроение. Концентрацията ви е на ниво. Имате планове за днес, които обаче трябва да свършите до ранния следобед, за да постигнете желания успех. Късметът е на ваша страна. Избягвайте да се разпилявате в излишни разговори. Повече приказки си позволете едва в края на деня. Тогава те няма да ви пречат на работата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Сприхави и избухливи хора сте вие. Изтървавате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него, молейки за извинение и прошка. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети отстрани. Научете се да мерите времето в истинските му измерения.

Намислете си нещо хубаво и си го пожелайте, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *