Забава и знание

Тръмп е почитател на Алла Пугачова, твърди Филип Киркоров

Коментирайки победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, певецът Филип Киркоров разказа, че го познава от 1994 г., когато е придружавал Алла Пугачова в Антлантик сити по негова покана, предаде ТАСС.
„Допада ми отношението на Доналд Тръмп към Русия, както и вниманието и големия му интерес към руската култура, по-специално към музиката“ – каза Киркоров.
Певецът напомни, че са се представили отлично в Атлантик сити.
„Това е стара история, която продължава от 1994 г. Доналд Тръмп беше голям поклонник на Алла Пугачова и ни покани да се представим в известната концертна зала „Тадж Махал“ в Атлантик сити. Подготвихме шоу, което представихме там с голям успех, по същество направихме своеобразна революция. С леката ръка на Тръмп се оказахме първите артисти от Русия, представили се в тази легендарна зала“ – каза Киркоров.
Киркоров разказа също, че Тръмп лично е присъствал на шоуто в Атлантик сити и за спомен им е подарил изящна статуетка. След това са се срещали още много пъти. Киркоров е участвал в няколко благотворителни вечери в имението на Тръмп във Флорида. На една от тях Тръмп го е запознал със Селин Дион. За последен път двамата са се срещнали в Москва през 2013 г, когато певецът е бил съдия на конкурса „Мис Вселена“ в руската столица.
В началото на септември Киркоров се изказа в подкрепа на Тръмп, като заяви, че ако той бъде избран за президент на САЩ, отношенията между двете държави ще бъдат „много по-добри и близки“. Певецът дори заяви, че ще поздрави Тръмп лично, ако спечели изборите.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *