Белочерковци спечелиха с лекота, Георги Каменов с хеттрик

„Удар“ – „Устрем“ 6:1

В приятен за гледане мач отборът на „Удар“ записа резултатен успех срещу „Устрем“ и кръг преди края на есенния дял си осигури зимуването на върха в класирането на групата. Гостите от Масларево също се понравиха, като играха открит футбол и независимо че бяха притискани непрекъснато, се опитваха да изнасят топката с пасове и отговаряха с контри.

Първият гол падна в 35-ата секунда, в която Георги Каменов влезе отляво и стреля за 1:0. Последваха пропуски на Христо Воронцов и Антон Иванов, за да дойде 11-ата минута, в която Борислав Костадинов красиво засече с глава центриране от корнер за 1:1. Малко по-късно той бе на крачка от пълен обрат, но останал сам, не успя да преодолее вратаря на домакините. В 20-ата минута Георги Каменов поднесе топката на Антон Иванов пред вратата на гостите и той я засече технично за 2:1. След още девет минути Иванов върна жеста на Каменов, който се разписа за 3:1. Двамата бяха в основата и четвъртия гол в 42-рата минута. Стрежът на „Устрем“ Андрей Райков отби шут на Иванов, но Каменов бе наблизо и заформи личния си хеттрик в срещата.

Втората част също поднесе много емоции на зрителите.

След поредица от пропуски на домакините Станислав Джамбов със силен шут от упор вдигна на 5:1. В 73-тата минута гостите получиха наказателен удар за игра с ръка, но Божидар Йорданов прати топката от единайсетия метър в напречната греда. Окончателното 6:1 фиксира Ахкан Алиев в 78-мата минута, като след подаване на Джамбов намери топката, която описа красива дъга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *