В Бразилия избраха новата „Мис Бум-бум“

Ерика Канела спечели тазгодишния бразилски конкурс „Мис Бум-бум 2015“ за най-атрактивни задни части, като за пръв път короната грабна чернокожа представителка, съобщи в „Дейли мирър“.
Канела е кралица на самбата и фотомодел. Тя победи на финала в нощен клуб в Сао Пауло. Ерика заяви, че гордо е представила „неподправената бразилска красота“. Десет милиона души гласуваха онлайн, за да излъчат финалистките от 15-те щата на Бразилия. В конкурса пластичната хирургия е позволена, но не и в областта на седалищните части на участничките. Някои от тях показаха дори рентгенови снимки, за да докажат автентичността на своите Б-страни.
Излъчена бе и мис баба „Бум-бум“, 64-годишната Дона Джералда, бивша участничка в бразилския „Биг брадър“. Това бе шестото издание на конкурса, в което носителката на короната получава парична награда от 12 хиляди британски лири.
Апетитните дамски атрибути в тази специфична област са обект на национална гордост в Бразилия. Честа практика е повечето карнавални красавици да застраховат за крупни суми тази част от своята анатомия, пише изданието.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *