Джигит помля траурна агенция в старата столица и избяга, по чудо жертви няма | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Джигит помля траурна агенция в старата столица и избяга, по чудо жертви няма

Публикувана на: 15.11.2016г. 1487 прегледа

22-годишният Б.Г. карал БМВ от Беляковец, в колата имало и други хора

ДЖИГИТ С БМВ ПОМЛЯ В НОЩТА СРЕЩУ ВТОРНИК ТРАУРНА АГЕНЦИЯ „Лазур“ на входа на Гробищния парк във Велико Търново и избяга. По-късно същата нощ той е бил арестуван от полицията и срещу него е образувано досъдебно производство. Не може да се каже обаче дали е бил пиян или дрогиран, защото е избягал от произшествието. Леката кола пък прелетяла през пътя и се забила в двора на бившето сержантско училище. 22-годишният Б.Г. бил от Плевен и на гости в старата столица. С него в колата имало и други хора, поясниха от полицията. По чудо пострадали и жертви няма нито от колата, нито в агенцията, защото инцидентът е станал през нощта.

СПОРЕД СЪБРАЛИТЕ СЕ СЛУЖИТЕЛИ И СОБСТВЕНИЦИ НА фирмата вчера край останките от бараката, е щяло да стане касапница, ако катастрофата е станала през деня. Хората смятат, че джигитът е карал поне със 140 км в час, за да не може да вземе завоя и да унищожи напълно помещението на агенцията, а после да се приземи в двора на бившето училище през улицата. На мястото бе и един от собствениците на „Лазур“ Цветан Цвятков заедно със застраховател, който оценяваше щетите. Той и другите служители от съседните агенции искат на това място да се сложат или мантинела, или легнали полицаи, защото това не било първият подобен случай.

ПЪТНА ПОЛИЦИЯ ОБАЧЕ НЯМА ДАННИ ЗАСЕГА ТОЗИ УЧАСТЪК ДА Е с голяма концентрация на катастрофи. През януари догодина щяло да се прави проучване на натоварените участъци в областния град. След това от полицията пращали информация на собственика на пътя, а в този случай това е държавата в лицето на Областно пътно управление, каза вчера началникът на КАТ гл. инсп. Атанас Атанасов. Едва след всичко това собственикът на пътя можел да позволи мантинела или легнали полицаи.

Нели СУКОВА

Сн. Авторката

 

loading...

Коментари за "Джигит помля траурна агенция в старата столица и избяга, по чудо жертви няма"

 • 15.11.2016 в 14:06

  ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА, ДА УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА. КАТАСТРОФИТЕ ПО ПЪТИЩАТА СА ПО ЗЛЕ И ОТ ВОЙНАТА. ЗАЩО НЯМА ЗАКОНИ И НАКАЗАНИЯ ДА ГИ ВРАЗУМИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СПАЗВАТ ДОБРИЯ НАЧИН НА ШОФИРАНЕ.

  Отговор
 • 15.11.2016 в 14:33

  Тоя идиот е престъпник и трябва да влезе в затвора поне за 2-3 години! До кога държава и общество ще търпят подобни престъпления!

  Отговор
 • 15.11.2016 в 19:28

  и в павликени е пълно с откачалки и дрогирани които карат каро на рали и само Господ досега е опазил невинните хора от тях

  Отговор
 • 15.11.2016 в 21:45

  Следващия път тоя палячо да остане направо в агенцията за опяване!

  Отговор
 • 16.11.2016 в 5:34

  До кога ще лаете по джигити и други подобни,почнете да лаете по управляващите да ви оправят пътищата,да направят така че да няма предпоставки за катастрофа,почнете да ходите да гласувате а не някой с 20лв в джоба да решава кой ще ви управлява,а не само да лаете и плюете по сайтовете и wеесбука и да си мислите че някой ви чете и те сте много интересни.Не бил първият случай но мерки ще се вземат когато има смъртен случай,преди това няма проблем,една барака и малко работа за господа полицаите.

  Отговор
  • 18.11.2016 в 15:29

   Ако си се натряскал до козирката няма никакво значение какъв е пътя!

   Отговор
 • 17.11.2016 в 12:29

  „Не може да се каже обаче дали е бил пиян или дрогиран, защото е избягал от произшествието.“
  „По-късно същата нощ той е бил арестуван от полицията“

  Ти да видиш журналистическа логика.
  Нали е бил арестуван малко по-късно? Как няма да могат да кажат?

  Отговор
  • 18.11.2016 в 13:48

   Пробите са алкохол и дрога се вземат на момента ,след като някой е избягал и го заловят няма как да ги тестваш и това е известно на всички нормални и интелигентни .

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!