Заловиха трима дрогирани зад волана

Трима водачи, употребили наркотични вещества, единият обявен за издирване, са установени в Г. Оряховица и В. Търново. При проверка на лек автомобил ,,Ситроен”, управляван от 20-годишния М. М. от с. Върбица, апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол. Същата нощ в 1,35 ч. на ул. „Краков” в областния град е извършена проверка на лек автомобил „Ауди”, управляван от 22-годишния И. Д. от с. Айдемир. В хода на проверката е установено, че водачът се издирва от РУ – Свищов, с мярка „установяване на адрес”. При проверка за употреба на наркотични вещества апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол. В 3,00 ч. на бул. „България” е извършена проверка на лек автомобил „Опел Корса”, управляван от 24-годишния Б. Б. от Сливен. При проверка на водача апаратът също дал положителна реакция за наркотични вещества.

3 thoughts on “Заловиха трима дрогирани зад волана

 • 16.11.2016 в 13:46
  Permalink

  Интересно е какво ще се случи по нататък с тези престъпни елементи? Вероятно – нищо, докато някой ден не убият някой невинен гражданин!

  Отговор
 • 16.11.2016 в 15:14
  Permalink

  Да им отнемат превозните средства. И умопомрачаващи глоби. Бог да прости загиналите заради такава хора.

  Отговор
 • 16.11.2016 в 15:34
  Permalink

  „Тези престъпни елементи“, както ги наричате нито са извършили нарушение за правилата за движение по пътищата, нито са убили някой. Наричате ги „дрогирани“, а пияните зад волана защо никой не ги нарича дрогирани или наркомани??? Нима не сеят смърт и нещастие след себе си. Проблемът с алкохола е далеч, далеч по-голям, отколкото да заловят 3-ма младежи пушили по един joint, които са си карали колите без да превишават скоростта или да правят каквито и да е други нарушения.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *