Актрисата Кари Фишър потвърди 40-годишните слухове за любовна връзка с Харисън Форд

Да, принцеса Лeя и Хан Соло са имали роман и извън екрана. Изпълнителката на една от централните роли в оригиналната трилогия „Междузвездни войни“ Кари Фишър разкри, че е имала любовна връзка с екранния си партньор Харисън Форд, потвърждавайки слуховете, които се носят от 40 години, съобщи Контактмюзик.
Фишър е направила признанието за шеметния си 3-месечен роман по време на снимките през 1976 г. в интервю за сп. „Пийпъл“. По това време екранната принцеса Лея е на 19 години, а Харисън Форд, който играе Хан Соло в култовата космическа сага, е 33-годишен, женен и баща на две деца.
„Ситуацията беше доста напрегната. През седмицата бяхме Хан и Лея, а през уикенда – Кари и Харисън„, разкрива актрисата.
Кари Фишър е решила да проговори за отдавнашната си любовна афера с Форд, след като е преровила „виновните дневници“, които е запазила от онова време.
Според сп. „Пийпъл“ Харисън Форд е уведомен за новата книга „The Princess Diarist“ на някогашната си изгора, в която ще фигурират откъси за аферата им, и дори е получил чернова, но не е отговорил на молбите на изданието за коментар.
Фишър пише, че е била разкъсвана от съмнения в самата себе си, след като е прекарала първата си нощ с Форд след парти за рождения ден на създателя на „Междузвездни войни“ Джордж Лукас. Актрисата тогава се е питала как подобен „блестящ екземпляр от мъжки пол“ може да бъде удовлетворен от такава като нея. „Бях толкова неопитна, но в него имаше нещо, което ми вдъхна увереност. Беше мил“, споделя Кари Фишър.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *