32 четения

Васил Драганов от „Столичани в повече“ гостува на търновска сцена

КОМИКЪТ ВАСИЛ ДРАГАНОВ, КОГОТО ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА „СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ“ ПОЗНАВАТ ОТ РОЛЯТА МУ НА РАДКО ЧЕКАНОВ, гостува на сцената на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново. Той е звездата в спектакъла на търговищкия театър „Ние никога не се караме“. Представлението на търновска сцена ще бъде на 17 ноември от 19 часа в голяма зала.

„Ние никога не се караме“ на руския писател Валентин Красногоров ни въвежда в многопластовите взаимоотношения на съвременното семейство. С много хумор и неприкрита ирония авторът разкрива неизбежните препятствия, които правят невъзможно безоблачното съвместно семейно съществуване. Сатиричните ситуации се редуват по един странен, но любопитен начин – любов с омраза, обожание с ненавист, привързаност с непоносимост, радост със страх. Представлението е пъстро откъм емоции, също като самия живот.

Само през ноември търновският театър предлага на своята публика две представления на цената на едно. Пакетната цена от 12 лева важи за спектакъла „Ние никога не се караме“ на Драматичен театър – Търговище, в комбинация с топпостановките на МДТ „Константин Кисимов“ „Цигански барон“ или „Свекърва“. Оперетата „Цигански барон“ на Йохан Щраус е едно от обичаните заглавия на търновския театър в цялата страна. То отново ще бъде представено на сцената във Велико Търново на 10 ноември от 19 часа.

Класическата комедия „Свекърва“ по Антон Страшимиров артистите ще изиграят на 25 ноември от 19 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *