20 четения

Седмичен хороскоп Прогноза за периода 18 – 24 ноември

Финансови приходи за Овните и добра реализация за Скорпионите

Здраве: Днес Луната е в Рак. Уязвим е стомахът, но ако страдате от язва или колит, лесно можете да ги излекувате чрез ментов чай. През уикенда Луната е в Лъв. Пазете сърцето. Избягвайте преумората, която води до сърцебиене. Гледайте по-ведро на живота и загърбете проблемите. В понеделник, вторник, а и в сряда, докато Луната се движи в Дева, е възможно да почувствате проблеми с храносмилането. Хранете се умерено. Можете да лекувате успешно проблеми с жлъчката или да посетите личния си хомеопат. В четвъртък организмът задържа вода. Не прекалявайте с приема на течности, а ако чувствате тежест – не приемайте диуретични лекарства. Скоро тази тежест ще отмине.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – от събота до четвъртък. Неблагоприятни: петък. Боядисване и накъдряне на косите: от понеделник до четвъртък. Коламаска: Благоприятни дни: от събота до четвъртък. Неблагоприятни: петък. Масажи: Лечебни – понеделник и вторник. Обеци и татуировка: седмицата е благоприятна за тези процедури. Сауна и парна баня: Неблагоприятни дни за престой в сауна – събота и неделя.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и спомага топенето на килограми. Дори и да прекалите с хапването, не е фатално. Днес си угаждате и приготвяте ястията с удоволствие. Съберете цялото семейство за вечеря в петък вечер. През уикенда не пропускайте да включите плодове в менюто си. Хубаво е те да заменят някои от основните ви хранения. През новата седмица избирайте продукти и подправки, които не дразнят стомаха и не ви причиняват чувство за тежест в корема. За любителите на лунната диета тя стартира на 21 ноември, понеделник, точно в 10.33 часа.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната се движи в Рак, Лъв, Дева и Везни. Опитайте да простите на хората, които са ви наранили по един или друг начин. Не бива да наказвате себе си заради тяхното негативно поведение. Прошката ще ви облекчи и помогне да изживеете седмицата по-благоприятно и щастливо.

През уикенда Венера и Нептун са в хармоничен аспект. Това е времето, в което едно ненадейно влюбване може да преобърне живота ви. Ако сте обвързани, имате възможност да преоткриете нови черти в сегашната си половинка, които ще ви привличат още повече. Не стойте вкъщи в събота вечер, а организирайте среща с приятна компания. Изживейте уикенда по нов, нетрадиционен начин.

През новата работна седмица деловите ангажименти преобладават, но споменът от добре прекараните събота и неделя ще ви помогне да се справите с всички пречки. Във вторник и сряда Меркурий е в секстил с Юпитер, а в сряда е в съвпад със Сатурн. Следете добре документацията, която попълвате. Не допускайте никакви грешки, защото те могат да ви костват доста проблеми за в бъдеще. Налага ли ви се подписване на договор през някой от работните дни на идната седмица, задължително се консултирайте с юрист по текстовете. Така ще си осигурите успеха, който заслужавате.

ОВЕН

Финансови приходи

Периодът предполага завършване на важни задачи в службата, доста напрежение, но и сигурни финансови приходи. Последното е заслужена награда след всичките нерви напоследък. От вас и вашата активност зависи всичко. Не бива да оставяте отношенията в семейството и с интимната половинка без контрол. Обръщайте достатъчно внимание на всички, които обичате. Като цяло, седмицата, която предстои, ще бъде и натоварена, и изпълнена с положителни емоции. Те са породени от преживяванията в личен план.

ТЕЛЕЦ

Редите пъзела

В последните няколко дни се утвърди тенденцията на подем, която ще продължи и до края на месец ноември. Сега срещате множество възможности за бъдещо развитие. Имате право обаче да изберете само една. Изборът ще бъде направен с помощта на контактите, които завързахте в предишните две седмици. Хороскопът ви звучи като пъзел, търсещ своето последователно и логично нареждане. Често ще ви се налага да пътувате по работа и именно тези пътувания могат да се окажат важна основа за бъдещите ви професионални планове. Насладете се на бурна и успешна седмица.

БЛИЗНАЦИ

Не харчете безразборно

През следващите седем дни е важно да се стабилизирате финансово, емоционално и делово. Това е трудна седмица, ако не проявите нужната сериозност към делата си – и семейни, и професионални. В момента сте оставили нещата на самотек, защото вярвате, че ще се оправят от само себе си. Лъжете се. Още сега се заемете с проблемните сфери, за да внесете ред и уют там. Не харчете безразборно, а имайте мярка и заделяйте за по-нататък. В любовта също сте станали прекалено незаинтересовани, оправдавайки се с ангажиментите в работата. Мамите се и тук, защото в службата проявявате немарливост. Време е да се захванете здраво за делата си и да ги подредите.

РАК

Живеете пълноценно

Към този момент вие сте с нужната мотивация и набрана инерция, за да продължите напред и да изпълните множество от своите предварителни планове към средата на ноември. Не забравяйте, че се намирате във важен етап, който предполага и поставянето на ново начало, направата на промяна или изменение. Като цяло ви предстои благоприятна и доста позитивна седмица. Не само в службата делата вървят гладко и подемно. Същото се отнася и в сферата на любовта и личния ви живот. Насладете се на късмета си, бъдете с близките и приятелите си. Вършете работата си с удоволствие.

ЛЪВ

Мнението ви се чува

Значителни успехи и постижения, които ви задоволяват, са характерни за края на тази изморителна седмица. Случиха ви се доста промени и вие все още свиквате с тях. Така ще е и през идните дни, но силата и късметът са на ваша страна, за да свикнете с новостите и обстановката. В служебен план е добре да бъдете адаптирани към ситуациите, в които попадате, защото често се иска вашето бързо, смело и категорично решение. Или поне мнение. Дайте си го, без да се притеснявате за последиците. В личен план дилемите не са никак малко, но те ви карат да мислите и гледате напред в бъдещето.

ДЕВА

Продължете с ремонтите

След изминаващата седмица, в която бяхте несигурни и преминахте през доста трудности, ви чака по-спокоен етап. Дали ще бъде спорен, е друг въпрос, защото за момента възможностите пред вас са бедни и не можете да очаквате кой знае какво. Въпреки всичко бъдете нащрек. Продължете с ремонта, който захванахте в последните дни. Обърнете по-голямо внимание на физическата си активност и спортувайте. Важно е да се каже, че в личните взаимоотношения може да очаквате конфликти и сблъсъци, породени от несъгласието ви с начина на живот на някои ваши близки хора.

ВЕЗНИ

Поемете отговорност

Вие също ще сте напрегнати през идните седем дни, но причината при вас е в необходимостта от активни действия и поемане на инициативата в службата. Притеснявате се от отговорностите, които ще ви се възложат. Опитайте да не мислите, а просто да си свършите работата прилежно. Това го можете. В личен план избягайте от скуката. Направете го, като разнообразите ежедневието си с повече срещи с приятели, с привличане на нови социални контакти в компанията или с пътувания извън града.

СКОРПИОН

Добра реализация

Напоследък вашата активност нарасна значително и сега е моментът вече да достигнете своята реализация. Следващите седем дни ще представят не само стремително движение напред, но и сигурни резултати, които сте си заслужили с положените усилия. Характерно за тази седмица е, че ще разширите сътрудничеството си и по този начин ще увеличите шансовете за взаимопомощ. Има и такива, за които идеята да сменят работата си се превръща в решение. Не смятам, че точно сега това е подходящо намерение, тъй като то ще спре благоприятното стечение на обстоятелствата. В личен план се повишават вашите самочувствие и увереност.

СТРЕЛЕЦ

Хаосът продължава

Очаква ви поредна седмица, подвластна на хаос и бъркотия, казано в най-добрия смисъл на думата. В момента за вас е доста трудно да давате ясна и обективна оценка на ситуациите, в които попадате. По-добре ще бъде да не вземате решения или още по-малко да уговаряте или подписвате договори или споразумения. Не е настъпил етапът, в който можете ясно и категорично да заявите и защитите интересите си. Оставете се на течението, наблюдавайте отстрани и трупайте опит. В личен план този период ви дава шанс за интересни любовни срещи.

КОЗИРОГ

Преборете депресията

При вас следващата седмица съветва да обърнете внимание на своята емоционална стабилност. Напоследък ви липсва душевно уединение и това нерядко се превръща в причина за личните ви проблеми. Не бягайте от любовта, като се оправдавате със служебните ангажименти. Не се оправдавайте и пред колегите, че допускате грешки, защото имате драма в личния живот. Време е да се вземете в ръце и да сложите край на агонията, която започна преди около месец. Повече спорт, посещение на театри, кино, срещи с приятели на по чашка – това са лостовете, които малко по малко ще ви извадят от лапите на депресията.

ВОДОЛЕЙ

Поучете се от грешките

За вас предстои период, през който не бива да избързвате, още по-малко да вземате решения на своя глава, колкото и да ви се иска. Подкрепата, която имате, ще бъде достатъчно силна и можеща, за да ви помага в случаите, когато имате нужда от съвет. Ще започнете периода с прекалена увереност в първите дни, за да стигнете до предпазливост към края. Ще се учите от грешките си, въпреки че, допуснати веднъж, те винаги ще стоят зад гърба ви. Не се притеснявайте, всеки има „черен списък” с лоши ходове в живота си.

РИБИ

Отложете сделките

Доста предпазливи следва да бъдете през идните седем дни, когато лесно склонявате и се предоверявате. Склонни сте да слушате хора, чието мнение ви подлъгва. Не бива да се впускате в каквито и да било рискове по деловата дейност. Не са изключени финансови измами. Отложете подписването на договори и споразумения, които ви обвързват с плащания. Отваряйте си очите, ако някой ви предлага нещо привлекателно. Бъдете внимателни дори по офертите от поредицата „черни петъци”. Деловите преговори също могат да ви доведат провали. Отложете ги.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

18 ноември. Кармичната дата, на която сте се родили, трябва да предопределя поведението ви в настоящия живот. Имате да се разплащате с някои хора, защото в миналото си сте били егоистични натури, гледащи по-скоро за себе си, за собствената си угода и притежание. Сега е моментът да докажете, че умеете да мислите и за другите, да ги дарите с цялата си любов и внимание, но без да ги задушавате с прекалено внимание, за да не отскочите в другата крайност. Дарявайте ги с това, което искат, бъдете щедри, но справедливи.

За дванайсет месеца от рождения си ден днес до рождения си ден догодина ще се качите крилете на съдбата и ще се оставите в нейните ръце. Подвластни на всяко обстоятелство по пътя си, трудно ще въздействате с каквото и да било и на доброто, и на лошото. Оставете ги просто да ви се случат. Тръгнете ли срещу съдбата, ще почувствате безсилие. Отпуснете ли се по течението, то ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

19 ноември. Дръзки и решителни, вие сте едни от типичните представители на Скорпион. Желаете да бъдете навсякъде и да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на първоинстинкта си. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

Изключително позитивна, незабравима и приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие. Ще обновите средата, в която се движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

20 ноември. Вие сте добродушни, но не толкова позитивно мислещи хора. Животът ви е научил да се колебаете много, преди да вършите каквото и да било. Прави сте за себе си. Пътят, по който вървите, не е от най-леките и затова е добре да опипвате почвата и чак тогава да действате. Ненужната плахост и нерешителност понякога са причина да изпускате срокове. Бъдете по-бързи в преценките си, най-вече ако се изисква от вас да решавате в ограничено време. Живейте своя живот активно, мислете позитивно и ще видите как нещата ще започнат да се нареждат от само себе си по вашия желан начин.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да намалите темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!