55 четения

Доналд Тръмп отвори пред журналист вратите на своя „Версай“

„У Вас е като във Версай!“ – възкликва Харви Левин, основател на сайта TMZ, в предаване за новоизбрания американски президент Доналд Тръмп от апартамента му с панорамна гледка към Манхатън и Сентрал парк, съобщи АФП.
Разхождайки се в огромното жилище с мраморен под, позлатени мебели, дограми, часовници и декорации на стените, кристални полилеи и гръцки колони, магнатът говори за семейството си, любовта си към спорта и успеха си.
На въпроса дали ще промени обзавеждането на Белия дом, за да прилича повече на апартамента му, където всичко блести в злато, Доналд Тръмп категорично заяви: „Белият дом е толкова специално място. Нищо няма да се промени там“.
Показвайки свои детски и младежки снимки, както и електрическият автомобил на сина си или стола от телевизионното предаване „Стажантът“, Доналд Тръмп разкри, че като млад е мечтаел да се занимава с кино. „Обичам блясъка на филмите“ – призна той.
untitle1dВ едночасовото предаване „Objectified“ Доналд Тръмп разказва и за брат си Фред, починал на 40 години. „Никога не пия алкохол заради брат ми . . . Той имаше проблеми с алкохола, от това умря“.
Донал Тръмп каза, че е много строг с децата си в това отношение, като им забранява алкохол, дрога, цигари.
Запитан за съпругата си Мелания, Доналд Тръмп я похвали като „фантастична майка. Много традиционна, която предпочита да си е в къщи“.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *