12 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 ноември, сряда

Луната преминава от Дева във Везни в 21.41 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-ти в 24-ти в 01.24 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на жлъчката, жлъчния мехур и тънките черва. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с жлъчката, храносмилането. Денят е благоприятен за лечение с нетрадиционна медицина.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за боядисване и сухо къдрене. Кожните манипулации и процедури също протичат добре.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Охра, оранжево и жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14.14 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи щастливи вибрации, които ни помагат да преосмислим вътрешния си свят, давайки нов, по-умерен израз на чувствата и емоциите си. Днес сме сдържани, справедливи и добродушни към хората около себе си.

Основни звездни аспекти: Отложете важните задачи, тези, от които зависи бъдещото ви развитие. Днешният ден не е сред най-активните от тази седмица. По-скоро ще се изнервите, ако разчитате да свършите много работа. Не ви спори, разсеяни сте. Ровите се излишно в детайли и подробности и не се концентрирате върху същината. Внимавайте, ако някой се опита да ви направи предложение от служебен характер. Избягвайте подписването на договори, касаещи вземане на кредит или закупуване на имущество. Бъдете отговорни към парите си.

ОВЕН

Грижа за здравето

Сряда не е сред най-активните дни от тази седмица. Обърнете повече внимание на рутинните си задачи. Въпреки всичко неочаквани ситуации ще се окажат в основата на променливото ви настроение. Налага се да вземате прибързани и недотам правилни решения. Успокойте се. Обърнете внимание на здравето си.

ТЕЛЕЦ

Проявете отговорност

Налага се да се справяте с неочаквано възникнали ситуации на работното място, които изискват вашата лична инициатива и мотивация. В дни като този е доста трудно да се проявите като мотивирани служители. Обсебени сте от апатия и незаинтересованост. Постарайте се да преборите тези негативни усещания.

БЛИЗНАЦИ

Можете да се справите

Изпитвате страх да се заловите с нещо ново, което ви предстои. Разколебани сте дали вървите в правилната посока. Нямате вътрешната увереност за успеха си. Време е да си направите анализ и оценка на силите и възможностите. От вас зависи да се справите брилянтно с всичко, с което се заемате към този момент.

РАК

Споделете плановете си

Очаква ви пълноценен ден, изпълнен с жизненост, сили и предизвикателства. Не пропускайте да поговорите с приятелите и с хората, които ви заобикалят, за бъдещите си планове. Имате нужда да споделите част от своите идеи. Планирайте инициативите си. Не подписвайте договори, колкото и да ви омайват с добри предложения.

ЛЪВ

Бъдете внимателни

Денят е емоционален и затова е добре да бъдете особено внимателни, когато влагате парите си. Възможно е да сключите сделка, от която губещата страна да се окажете вие. Бъдете нащрек за ласкатели, галещи егото ви. Те търсят начин как да ви омаят за пореден път и да се домогнат до вашата финансова подкрепа.

ДЕВА

Разчупете границите

Днес е важно да се справите с лошото си настроение, което ви е обсебило още от сутринта. Затрупани сте със задачи и ангажименти, но е повече от ясно, че няма как да ги свършите в срок до края на работния ден. Обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид и начина си на живот. Разчупете нещо в ежедневието.

ВЕЗНИ

Откажете излизане

Днес изпипвате всичко, до което се докоснете. Не работите бързо, но за сметка на това имате ясната преценка точно с колко ангажименти да се заловите, за да ги довършите в указания срок. Избягвайте срещите с много хора, които губят времето ви. Сега не се нуждаете от допълнителни идеи. Вечерта си легнете рано.

СКОРПИОН

Не се надскачайте

Оказвате се в центъра на вниманието и във вихъра на силите си. Този ден ви предизвиква с доста предложения, които вие приемате едно по едно. За съжаление, моментът е неподходящ за стартиране на каквото и да било. Не се нагърбвайте с работа, която не сте в състояние да свършите в срок. Има опасност да загубите много пари.

СТРЕЛЕЦ

Откажете офертата

Натоварени сте с ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок и с качеството, което се изисква от вас. Липсва ви компетентност в сферата, за която се отнасят. По-добре откажете тази работа и си спестете проблемите. В личен план не позволявайте негативните емоции да се отразят на взаимоотношенията с половинката.

КОЗИРОГ

С розови очила

В сряда стъпете здраво на земята и оценете всички възможности, които стоят в близкото ви бъдеще. Бъдете сигурни, че имате шанса да се справите с трудностите и неприятните задачи, изостанали във времето. Денят ви вдъхва оптимизъм и изисква да погледнете на своя вътрешен свят с друг поглед. Сложете розови очила.

ВОДОЛЕЙ

Умерена решителност

Днес сте активни, решителни и често допускате грешки по невнимание. Може би е по-добре, ако понякога изпадате в моменти на колебания. Именно тези моменти ви предпазват от предприемане на грешни стъпки. Днес бройте до десет, преди да откликнете на поредното предложение в професионалната сфера. Във ваш интерес е.

РИБИ

Търсите хармония

И вие сте активни и решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказваха нехармонични. Можете да влеете енергията си в подобно начинание. Днес обръщате голямо внимание на обществото около себе си и желаете да сте в хармония с него. Резултатите няма да закъснеят, имайте търпение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, които сте се родили днес, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го поставите за цел. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки и да правите компромиси. Това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *