11 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 ноември, четвъртък

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-ти в 25-и в 2.23 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на бъбреците, пикочния мехур, легенчетата на бъбреците. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с уринирането, пикочните пътища и канали. Избягвайте прекомерния прием на вода и течности, защото може сериозно да увреди бъбреците.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите, за къдрене и изсушаване. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и масажите от такъв характер могат да доведат до кръвоизливи и натъртвания.

Хранене и диета: Днес хапвайте храни, които са богати на полезни мазнини. Мазнините в този ден се усвояват лесно от организма и са особено полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да хапвате ядки, да овкусявате салатите със зехтин. Шоколадът, приет в ограничено количество, доставя огромна наслада. Не прекалявайте с течностите.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 14.43 часа.

Нумерологичен хороскоп: Четвъртък е зареден с позитивни вибрации. В добро настроение сме. Обръщаме сериозно внимание на личния си живот, на сигурността в личен план. Денят е идеален за водене на разговори в семейството.

Основни звездни аспекти: Очаква ни ведър и усмихнат ден. Луната се движи във Везни и ни помага да хармонизираме взаимоотношенията си с хората около себе си. Основният й аспект е тригон с Марс. Няма да ни липсват сили и мотивация да се справим с всички ситуации, в които попадаме. Денят е благоприятен за преговори, инициативи, действие, спорт и култура.

ОВЕН

Благоприятен ден

Подходете сериозно към ангажиментите си днес. Свръхактивни сте, но рискувате да разпилеете усилията си в различни посоки и в крайна сметка да не свършите нищо докрай. Избягвайте сблъсъците. Лесно печелите пари, стига да се съсредоточите и да работите в правилната ниша. Като цяло денят е благоприятен.

ТЕЛЕЦ

Изявявате се

Добре е да изживеете днешния си ден в забързаност и ангажираност. Не пропускайте възможностите, в които можете да се изявите. Потърсете подкрепа за плановете си. Избягвайте агресията и конфликтите с хората от близкото обкръжение. Завършете деня си със спорт за още по-добра форма и концентрация.

БЛИЗНАЦИ

Дават ви съвети

Срещате дребни пречки и проблеми при предприемането на каквито и да било инициативи. Някой все ви се намесва в работата и ви налага мнението си. Изслушайте го внимателно и търпеливо, но не черпете от съветите. Днес интуицията ви е силна и тя е в основата на успешните и устойчивите ви стъпки.

РАК

Без конфликти

Напът сте да поставите ново начало, за което все още не се чувствате съвсем подготвени. Задачата ви днес е да преборите прибързаността си и желанието да променяте нещо около себе си. Бройте до десет, преди да влезете в конфликт или да се скарате с когото и да било.

ЛЪВ

Бъдете себе си

Изключително много зависите от настроението на хората около себе си. Това е, защото се вълнувате повече отколкото трябва от техния начин на мислене и оценката, която имат за вас самите. Игнорирайте ги. С колегите работете заедно, но не се отдавайте изцяло. Не губете своята идентичност.

ДЕВА

Упорити и успешни

Бъдете активни, за да се справите с повечето належащи проблеми. Нестабилността около приходите ви е в резултат на ваши предишни действия, които можете да коригирате в следващите няколко дни. Активни сте, а упоритостта ви днес е пословична. Можете да се справите с всякакви проблеми.

ВЕЗНИ

Нови идеи

Заживявате по нов начин. С навлизането на Луната в знака ви е активиран изцяло нов период, в който можете да промените доста от обстоятелствата, неудовлетворяващи ви до този момент. От вас, вашата сила и упоритост зависи докъде ще стигнете. Ангажирайте вниманието си върху нови идеи, инициативи и проекти.

СКОРПИОН

Съдбата ви закриля

Преценете с какво да се захванете и докъде да го докарате. Имате желание и време да подобрите живота около себе си. Направете така, че самочувствието ви да се повдигне. Днешният ден ви позволява да бъдете активни, като ви закриля от неправилни ходове. Можете да подобрите финансовите си приходи.

СТРЕЛЕЦ

Овладейте нервността

Изживявате труден етап, защото ежеминутно се сблъсквате с малки, дребни, но сериозни проблеми и в личен план, и на работното място. Нервите ви са опънати до краен предел и е предизвикателство да ги овладеете изцяло. Постарайте се да го сторите, защото конфликтите могат да ви донесат единствено и само разочарования.

КОЗИРОГ

Не споделяйте планове

Бъдете дипломатични и поддържайте хармонията във взаимоотношенията си с всички наоколо. На работното място ви очаква успешен и ползотворен ден. Имате нужда да споделите плановете си, но в момента не е добра идея да го правите. Вероятно ще покълне нотка завист у колегите, чули вашите бъдещи намерения. Запазете ги в тайна.

ВОДОЛЕЙ

Отново напрежение

Чувствате напрежение, което е предизвикано от внезапни трудности и прегради, паднали ненадейно на пътя ви. Налага се да отделите част от времето си, за да разрешите извънредни ситуации. В крайна сметка заслужава си вечерта да разпуснете с приятели на по чашка. Разговорът ще бъде лек за напрегнатото ви ежедневие.

РИБИ

Рутинни задачи

В четвъртък сте колебливи. Не сте в състояние да вземете каквото и да било решение. Най-добре ще бъде да обявите пълна пасивност и да не предприемате действия. Не се занимавайте с нищо, в което не сте напълно сигурни. Отдайте се на рутинна дейност, защото всичко ново и непознато може да ви донесе сериозни финансови загуби.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Радвате се на благоприятни вибрации, ако сте избрали да вървите по пътя на частния бизнес. Нужно е обаче да се съобразите с едно съдбовно изискване – не превръщайте парите в своя единствена цел. Направите ли го – ще се сгромолите и ще загубите всичко, градено до момента. Важно за вас е наред с частния бизнес да създадете дом и стабилно семейство.

Навлизате в година на финансова стабилност и поради тази причина не бива да се плашите от паричен недостиг. Ще се наложи да смените работата си и ще видите, че е било за добро. Това е хубава година и мнозина ще успеят да утвърдят себе си като успели професионалисти.

Здраве: Възможно е да се обострят ваши стари хронични болежки.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *