15 четения

„Етър 64“ гостува в Шумен на четвъртфинала за Купа България

Хандбалистките на „Етър 64“ ще срещнат тима на „Шумен 98“ на четвъртфинала за купата на страната. Победителят ще бъде определен в една среща, като великотърновки са гостенки. Мачът е насрочен за февруари. В края на март е финалният турнир за трофея, за който ръководството на великотърновския клуб е подало молба за домакинство в ДКС „В. Левски“. Точните дати зависят от насрочването на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Междувременно две възрастови групи на „Етър 64“ домакинстваха в зала „Сава Величков“ в старата столица на регионални турнири от първенството на Зона „Мизия“. 16-годишните загубиха от габровските „Бъки 1“ с 21:17 и „Бъки 2“ с 15:14 и победиха тима на „Левски“ (Стражица) с 14:6.

Девойките до 20 години пък записаха второ равенство от началото на сезона с връстничките си от „Бъки“ (Габрово) – 20:20. В първия турнир в Павликени съперничките дочакаха финалната сирена при 11:11.

Във втория си мач великотърновки удариха тима на ХК „Искър“ с 28:7. Другият участник отборът на ХК „Павликени“ не се яви в пълен състав и записа служебни загуби.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *