Спорт

Привържениците на „Локомотив“ ще презентират фенмагазин с трабантче в цветовете на любимия си отбор

С трабантче, брандирано в цветовете на „Локомотив”, ще се доставят артикулите от фенмагазина на горнооряховския клуб до привържениците му.

Гордостта на източногерманското автомобилостроене вече е купена и е в сервиза, за да придобие достоен за „железничарите” вид. Картоненото возило ще е издържано в клубните цветове – черно и бяло, и с емблемата на „Локото” на капака.

Основната функция на колата ще бъде да привлича вниманието върху магазина за фенартикули и подкрепата за Детско-юношеската школа на клуба.

Идеята е печалбата от магазина да отива за подпомагане на детския футбол в Горна Оряховица. Подготвя се онлайн магазин, а през пролетта вероятно ще отвори и магазин в Горна Оряховица.

Един сериозен проблем за истински фенски магазин е този с емблемата. Клубът има патентована емблема, но със старото име – ФК „Локомотив”. От години обаче „Локо” е общински футболен клуб. Споровете трябва ли надписът на емблемата да се сменя от ФК на ОФК, вървят вече години. Заради този проблем първоначално фенският магазин ще заложи на ретролинията с чисто фенски неща, като ще предлага сувенири от всякакви материали, а първоначално поръчките ще стават по интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *