Куп отличия за „Етър Елит“ от гимнастрада в ДКС „В. Левски“

Над 700 участнички от 29 клуба участваха в Третото държавно първенство по масов спорт – гимнастрада. Надпреварата бе организирана от великотърновския клуб „Етър Елит“ в ДКС „В. Левски“. Домакините се представиха силно, записвайки куп призови класирания, постараха се да зарадват и всяка състезателка с медал.

Групата на майките на гимнастички от „Етър Елит“ победи във възрастта над 30 години с танца „Сънища“, където отборите бяха с уред, съставени от 11 и повече участнички. Във възрастовата група 14 – 18 години великотърновки са трети. При по-малките, 10 – 14 години, етърки са първи в гимнастиката с уред с танца „Карибски пирати“ и трети в гимнастиката с танц, където се представиха с „Афродитките“.

„Етър Елит“ взе сребро при 7 – 10-годишните с „Кукли“ и бронз с танците „Хакуна матата“, „Малките феи“, „Зима“ и „Дилайла“. В надпреварата на тимовете от детските градини великотърновският клуб стана шампион с малките състезателки от ДГ „Соня“, представили композицията „Детелини“, вицешампион е с „Плодчета“ и трети с „Милион рози“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *