Новият календар „Пирели“ включва 15 снимки портрети на актриси

Никол Кидман, Ума Търман и фотографът Петер Линдберг пристигнаха в Париж, за да представят изданието на календара „Пирели“ за 2017 г., предаде Франс прес. То включва черно-бели снимки портрети на 15 звезди на световното кино.
„Не съм фен на бикините – заяви 72-годишният германски фотограф Линдберг, имайки предвид направените от него снимки за календара. – Заснетите от мен жени са едновременно голи и облечени.“
Само 15 000 екземпляра от календара ще бъдат предоставени на известни личности от артистичния свят и политици.
Някои от погледите на заснетите знаменитости са зареяни в далечината, други са романтични, а трети – пронизващи. „Постарах се да заснема естествената им красота, която изразява индивидуализма, смелостта да се представиш пред другите и чувствителността“, поясни фотографът.
Първата снимка от календара е на Кидман – за месец януари. Следва снимка на Леа Сейду, а Робин Райт, звездата от сериала „Къща от карти“, е заснета два пъти по прилепнало към тялото черно трико. Снимката за октомври е на Ума Търман, облечена в бял пуловер и с вперен в обектива поглед. Друга снимка е на Лупита Нионго, определена за най-красивата жена в света през 2014 г. от сп. „Пийпъл“. В календара има също снимки на китайската актриса Чжан Цзъи, Хелън Мирън и Шарлот Рамплинг. Най-младата сред заснетите дами е 28-годишната Алисия Викандер.
Снимките са направени между май и юни 2016 г. в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон, Берлин и департамента Па дьо Кале във Франция.
Предишните две издания на календара „Пирели“ включваха снимки, направени от Ани Лейбовиц.

Изтачник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *