Специалисти обясниха защо атрактивните жени предпочитат компанията на гейове

Специалисти стигнаха до извода, че привлекателните жени се страхуват за това, че от тях могат да се възползват сексуално хетеросексуалните мъже, поради тази причина те често намират убежище в компанията на гейове, пише в. „Дейли мейл“.
Красавиците не са много долюбвани от останалите си посестрими, особено от по-грозноватите. Последните се притесняват, че ефектните дами могат да им откраднат любовните завоевания. Изложени на два огъня, красавиците най-често срещат разбиране сред хомосексуалистите. Вече широко разпространено явление сред знаменитостите е те да имат GBF – gay best friend, или с други думи най-добрият им приятел да е гей.
Изследването било проведено от университета „Арлингтън“ в щата Тексас. В него участвали 68 дами, като били излъчени най-атрактивните от тях, според преценката на хетеросексуални мъже и жени. Красавиците трябвало да определят кои са „идеалните“ приятелства за тях. Масово хубавиците предпочели компанията на гей мъже, тъй като чувствали комфорт при тях и не се възприемали като сексуални обекти. Най много атрактивните дами ценели при хомосексуалистите техните безпристрастни оценки за облеклото и за удачността на връзките им с мъжките им половинки.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *