38 четения

Катастрофа между две коли и тир на ул. „Магистрална“, жертви няма

Два леки автомобила и товарен камион цистерна „МАН“ се сблъскаха вчера на ул. „Магистрална“. При страничен завой към В. Търново единият автомобил се блъска странично в камиона. Той е шофиран от жена, която е била с детето си. За щастие, пострадали няма, а по автомобила има само смазани ламарини. Другата кола се е забила при спречкването също в камиона, но пострадали от нея също няма. Цистерната е била празна и е пътувала за София. По предварителна информация шофьорът на мана не е виновен, а произшествието е обработено по административен ред.

katastrofa-2Същата вечер две леки коли изгоряха напълно на пътя между Камен и Нова Върбовка. Те се ударили странично при разминаване и от сблъсъка изтекло гориво, което ги подпалило и опожарило напълно. В автомобилите е имало по двама пътници, които не са пострадали. И при двата инцидента са участвали екипи на пожарната.

7 коментара за “Катастрофа между две коли и тир на ул. „Магистрална“, жертви няма

 • 02.12.2016 в 15:13
  Permalink

  А Тира цистерна какво прави транзит през града? Принципно тежкотоварни МПС нямат работа по Магистрална а трябва да минават през Дълга лъка…ама само принципно явно…

  Отговор
  • 03.12.2016 в 1:50
   Permalink

   Ако преброиш колко бензиностанции има на ул.Магистрална,ще разбереш защо минава от там! Ама ,май си като тая с колата,кара и не гледа,то божества крави бол……..

   Отговор
 • 02.12.2016 в 16:30
  Permalink

  Обикалям по цяла Европа с кола от години, но като нашето движение в Търново няма никъде, организацията е под нула + маркировката и става манджа с грозде….

  Отговор
 • 02.12.2016 в 18:22
  Permalink

  Ами принципно, ако зарежда някоя от бензиностанциите на същата улица?

  Отговор
 • 02.12.2016 в 18:56
  Permalink

  Предлагам общината да помисли за забрана на тирове да влизат в града.Който ползва такъв транспорт да си осигури претоварване в бусове на осигорени депа.

  Отговор
 • 04.12.2016 в 22:42
  Permalink

  Да разбира се зарежда бензиностанция…Празен в посока София на кръстовището преди Победа…Сигурно и другите стотици ТИР-ове минаващи напряко от там зареждат кой магазини, кой бензиностанции..Не ставайте смешни с глупави изказвания.Няма никакъв контрол по отношение на тежкотоварните автомобили минаващи транзит през града и трябва да си сляп за да не го виждаш.Редовно си шарят „зареждащи“ с турска и румънска регистрация из града и никой не взема никакви мерки по въпроса..

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!