5 четения

Спряха ремонтите на улици и тротоари в областния град

Всички ремонти на улици, тротоари и зелени площи в община В. Търново са със замразени ремонти до края на февруари идната година. Кметът Даниел Панов издаде специална заповед за преустановяване на изкопните работи и разкопаването, за да не се създават препятствия и гражданите да са в безопасност. След частичния ремонт на главната улица „В. Левски“ преди седмица настилката й практически е подготвена за преасфалтиране през пролетта. За тогава остава и изграждането на кръгово кръстовище на обръщалото на тролеите, което ще има паметник или произведение на изкуството в средата. Вече са изработени елементите за пътното съоръжение, които ще бъдат монтирани след 28 февруари догодина.

4 коментара за “Спряха ремонтите на улици и тротоари в областния град

 • 06.12.2016 в 12:58
  Permalink

  То хубави, идеи ама да вземат да коригират времето за червеното на новия светофар до Езикова гимназия, че по-скоро пречи отколкото да помага на трафика. Опашките хващат стигат до кръговото на Качица чак!

  Отговор
 • 06.12.2016 в 15:08
  Permalink

  Вчера писах за този светофар.Определено не е измислен правилно.Тази сутрин в 05:10 засичах червения сигнал за идващите от Варна – 50 секунди!!!В час-пик това си е задръстване до Дъговия мост!

  Отговор
 • 06.12.2016 в 16:27
  Permalink

  Да изпратят един общинар командировка във Великобритания да види как и с колко светофара работи едно кръгово от типа на това на Практикер . По- безхаберна органиация на движението едва ли има в цяла България.

  Отговор
 • 06.12.2016 в 17:28
  Permalink

  От тоя светофар по голяма глупост не е правена. От София за Варна колоната сутрин е на Практикер. Борба пишете репортаж и статии кой измисли това гениално решение?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *