87 четения

Стадион „Локомотив“ светна, Държавната комисия прие строежа

Мачът с „ЦСКА-София“ ще e в Горна Оряховица в неделя от 15:00 часа

Осветлението на стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица вече е факт. В сряда срещу четвъртък започнаха задължителните проби на напълно ремонтираното електрическо осветление на съоръжението. Това беше и основното изискване, за да може стадионът да получи лиценз за мачове в Първа лига. Още през ноември бе готово и новото тревно покритие на стадиона. Както е известно, горнооряховци искат да играят последния си домакински мач за годината на 11 декември срещу „ЦСКА-София“ на своя обновен стадион. По програма срещата е в неделя от 15:00 часа. Вчера малко преди 15 часа Спортно-техническата комисия на футболната централа излезе с официално съобщение, с което информира, че срещата от ХVIII кръг на Първа професионална лига между отборите на ОФК „Локомотив“ ГО и ПФК „ЦСКА-София“ ще се играе по програма на 11 декември (неделя) 2016 г. от 15.00 часа на стадион „Локомотив“ – гр. Горна Оряховица, вместо на ст. „Локомотив“ – гр. Пловдив.

По- рано вчера Държавната комисия, която инспектира стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица, прие строежа, а протоколът е изпратен в БФС. Така нареченият акт 16, или разрешението за ползване, излиза днес.

За срещата с „червените“ старши треньорът Иван Колев няма да разчита на наказаните Мартин Кавдански и Стефано Кунчев.

Двубоят е поверен на рефера Ивайло Стоянов, ще му асистират Иво Колев и великотърновецът Йордан Дойнов. Допълнителните асистенти до вратите са също от старата столица – Георги Давидов и Никола Атанасов.

Един коментар за “Стадион „Локомотив“ светна, Държавната комисия прие строежа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *