Новини

Обръщение на Инж. Добромир Добрев Кмет на община Горна Оряховица

Уважаеми жители на община Горна Оряховица,

В дните преди светлите Коледни празници винаги правим равносметка на отминалото и живеем с много надежда за всичко онова, което ни предстои. Изпращаме една нелека и напрегната година не само за нас, но и за всички българи. Заедно работихме и устоявахме на предизвикателствата, които ежедневно ни поднасяше съдбата. Не свършихме всичко, но и това, което направихме през отминаващата година, е още една крачка към по-доброто бъдеще на община Горна Оряховица.

Празничните дни са изпълнени с много приятни емоции и топлина. Рождество е повод да си припомним християнските и семейни ценности, да бъдем заедно с нашите семейства, близки и приятели.

Нека посрещнем Коледните и Новогодишни празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало! Да си пожелаем сили и позитивна енергия за добри, благородни и съграждащи дела!

Нека 2017 г. да бъде година на много сбъднати мечти! Да бъдем здрави и силни, да посрещнем новите предизвикателства, да бъдем упорити и да вярваме, че най-хубавите моменти за всички нас тепърва предстоят!

Честито Рождество Христово!

Мирна и щастлива Нова година!

Инж. Добромир Добрев

Кмет на община Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *