Кино Palace отваря врати на 16 декември | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Кино Palace отваря врати на 16 декември

Публикувана на: 12.12.2016г. 641 прегледа

От 15 декември, четвъртък, за улеснение на своите клиенти киното ще предлага и резервации по телефон.

Новото кино Palace в Mall Велико Търново ще посрещне любителите на седмото изкуство в три напълно обновени и комфортни кинозали.

Всички зали са оборудвани със сребърни екрани, последни поколения аудио- и кинотехника и единствените за България най-нови 3D системи Volfoni.

За удобство на Негово Величество Зрителя стандартните зали са обзаведени с уникални столове – тип rocking, а във ВИП залата ще се насладите на неизпитван досега комфорт. Със своите 50 луксозни кресла ВИП зала „Болярка“ ще ви накара да не искате филмът да свършва.

Кино Palace открехва завесите за зрителите и с информация кои са първите заглавия, които можем да очакваме. Още през първите седмици киното ще предложи възможно най-широк кръг от филмови заглавия. Разбира се, сред програмата са премиерните и дългоочаквани заглавия, като „Rogue One: История от Междузвездни войни“ и „Косвена красота“, ще бъдат излъчвани още хитови заглавия от последните седмици, като „Ад“, „Фантастичните животни и къде да ги намерим“, „Смелата Ваяна“ и „Овца или вълк“ със специалното участие на Рафи, Ненчо Балабанов, Йоанна Драгнева и Михаела Филева.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!