Пиян преби с верига и наръга с нож двама на пазара във В.Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Пиян преби с верига и наръга с нож двама на пазара във В.Търново

Публикувана на: 15.12.2016г. 971 прегледа

Трима мъже, на възраст между 24 и 34 г., превърнаха днес по обяд Кооперативния пазар във Велико Търново в бойно поле за разчистване на сметки. След сбиването имаше кървави следи по снега. Според очевидци и тримата са били почерпени, но мъжът с веригата е изглеждал най-зле. Устните пререкания между тримата преминали в меле, а един от тях извадил верига и започнал да налага другите. 28-годишният Илия ранил в главата 34-годишния участник в мелето и намушкал в ръката с нож третия, който бил на 24 г.

Докато мъжете се биели, хората извикали линейка и полиция. И двамата ранени са били настанени в Спешна помощ без опасност за живота. Побойникът се опитал да избяга, но е задържан. Той се оказал стар познайник на полицията с множество предишни прояви. По случая е образувано досъдебно производство.

Н. ГЕОРГИЕВА

 

 

loading...

Коментари за "Пиян преби с верига и наръга с нож двама на пазара във В.Търново"

  • 15.12.2016 в 16:56

    Ами, като е стар познайник на полицията, какво прави на обществено място с НОЖ и ВЕРИГА, а не е там където му е мястото ?

    Отговор
  • 15.12.2016 в 18:30

    Този деградант знам кой е.На пробация е.Долнопробен престъпник който се изхранва на пазара.Вина имат всички които му дават пари на пазара а именно наемателите на сергии.Една голяма част от самите търговци там не са на много по високо ниво от него.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!