Родените през 2006 г. локомотивци първи на турнира „Павел Бурмов“

Набор 2006 година на „Локомотив” (Г. Оряховица) спечели тринайсетото издание на футболния турнир „Павел Бурмов”, проведен в Габрово.

В първия мач малките „железничари” се наложиха над „Янтра 1919” (Габрово) с 1:0, във втория направиха реми с „Аристон” – 1:1, а в третия загубиха драматично от „Фортуна” (Плевен) с 2:3. На следващия ден горнооряховските момчета победиха на полуфинала домакините от „Янтра 19“ с 3:1 и се класираха за финала, където пречупиха „Аристон” с 2:0.

„Локомотивци” се оказаха с най-добра защита, допуснала само 5 гола. Специалната награда за най-добър вратар получи Максим Маринов. С най-много голове за първенците се отчетоха Борислав Бъчваров и Тони Михайлов, който е роден през 2007 г., но се представи най-добре.

При родените през 2004 година отборът на „Етър ВТ“ се класира на второ място. „Виолетовите“ победиха домакините от „Янтра 1919“ (Габрово) с 2:0 и „Розова долина“ (Казанлък) с 1:0, но паднаха с 0:5 от „Берое“ (Стара Загора) и с 0:2 от „Спартак 1919“ (Плевен). Първенец стана тимът на „Берое“ с 12 точки, докато етърци събраха шест, които им осигуриха втората позиция. Трети със същия актив са габровци, но резултатът от прекия двубой бе в полза на великотърновци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *