Водеща букмейкърска къща влиза като спонсор в „Етър ВТ“, целта е Първа професионална лига

Веригата от спортни барове и казина Efbet влиза като спомоществовател във футболния „Етър ВТ“. Това стана ясно по време на традиционната предновогодишна среща на ветераните на великотърновския футбол в механа „Хаджи Минчо”. Новината съобщи кметът на общината Даниел Панов, който и тази година не пропусна да поздрави ексетърците и им благодари за приноса в историята на великотърновския клуб.

„Благодаря ви за всичко, което сте направили за футбола в старата столица. Благодаря и на хората, които сега работят в клуба. Убеден съм, че ситуацията в „Етър” ще се оправи и че тимът ще влезе в елита. Уверявам ви, че бизнесът помага, „Етър” подписва договор със сериозен спонсор. Пожелавам ви здраве и весело посрещане на празниците”, заяви Даниел Панов пред ветераните. Букмейкърската къща Efbet е сред основните спонсори на доста националния отбор по волейбол, футболни клубове като ПФК „Левски“, „Ботев“ (Пловдив), „Локо“ (Г. Оряховица), „Локо“ (Пловдив) и т. н.

Сред ветераните бяха най-възрастният в момента Иван Кръстанов, помощник-треньор на Йордан Томов при първото влизане в елита, Стефан Чакъров, Димитър Цеков, Стоян Петров, Васил Матев, Йордан Ценов, Петко Цанев, Георги Велинов, Никола Велков, Трендафил Коцев, Никола Тарапанов, Кирил Рабчев, шампионите от 1991 г. Бончо Генчев, Илиян Киряков, Сашо Христов, Генчо Генчев, Георги Георгиев и много други. Домакин на проявата за пореден път бе председателят на Клуба на ветераните Георги Трендафилов, който поздрави всички и им пожела догодина всички да са отново в пълен състав. Председателят на Управителния съвет на „Етър ВТ” Александър Нанков и хора от ръководството на клуба също уважиха легендите, поздрави ги и капитанът на тима Станислав Генчев.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на отишлите си през годината Трифон Иванов и Никола Гаджев – Гуджо, както й на жертвите от катастрофата в Хитрино.

Снимка: Ангел ГАНЦАРОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *