11 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 декември, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и в 21.13 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, стомаха, жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колити, гастрити и на проблеми с храносмилането. Добре се отразяват процедурите по лечение на костни заболявания.

Красота и външен вид: С първото поглеждане в огледалото си кажете, че харесвате външния си вид. Това ще ви зареди със самочувствие. Денят е подходящ за подстригване на косите, коламаска на тялото и разкрасителни процедури на лицето.

Хранене и диета: Днес е добре да направите варива от корноплодни зеленчуци. Не подправяйте с остри и люти подправки, които дразнят стомаха и пречат на храносмилането. Витаминозна салата от моркови, цвекло и ябълка също е добър източник на витамини и екзотични вкусове.

Цветове, носещи късмет: Бяло, тъмносиньо, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 11.46 часа.

Нумерологичен хороскоп: Внесете нова идея пред колегите, ръководството или в бизнеса си. Не се притеснявайте от първоначалните трудности. Денят е благоприятен и ако не се спрете заради мъничките пречки, ще ви поднесе успеха като награда.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Дева в комбинация с опозицията й с Нептун предупреждава за силно натоварен старт на деня. Бъдете концентрирани и не допускайте грешки. Не проявявайте слабости. Меркурий започва своята поредна ретроградна фаза. Тя траe до 8 януари 2017 година, като обуславя периода от днес дотогава като неблагоприятен за започване на делови начинания. Не е добре да се подписват договори, да се сключват споразумения. Ако ви се наложи, все пак, и офертата не е за изпускане, гарантирайте си преподписване на документа след 8 януари догодина, веднага след като Меркурий отново е директен по своята орбита.

ОВЕН

Не правете инвестиции

Бъдете внимателни с всякакви инвестиции и капиталовложения в този ден. Мнозина са излъгани от уж добри възможности, а след това ще се окаже, че са си дали парите за нещо безпредметно. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден от днес до 8 януари догодина. Ще изплуват наяве някои грешки в службата. Поправете ги.

ТЕЛЕЦ

Без нови начала

Луната в земен знак ви подтиква да поставите ново и необмислено начало в деловата област. Такова действие е напълно излишно. На работното място се опитайте да не помагате на колегите и всички около себе си. Ретроградното движение на Меркурий до 8 януари 2017 г. ще извади наяве някои нечисти взаимоотношения от живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Довършете започнатото

От днес ще успеете да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд, а в следобедните часове се отдайте на анализ и планиране на бъдещето. Ретроградният Меркурий ще ви помогне да си дадете сметка за действия, които са ви коствали финансови загуби.

РАК

Време е за изчистване

За вас стартира важен период. Ретроградното движение на Меркурий от днес до 8 януари догодина е повод да се замислите за доста взаимоотношения в живота си. За връзки, които сте създали и в личен, и в делови план. Спомнете си за хора, които сте забравили и изчистете от живота си такива, които не заслужават да бъдат до вас.

ЛЪВ

Внимавайте

Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението и хората, с които общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. Редно е да не приемате, най-малкото заради ретроградната фаза на Меркурий, която ви предупреждава да бъдете особено внимателни с начинанията до 8 януари 2017 г.

ДЕВА

Набелязвате целите

От днес стартира нов етап при вас. Усмихнете се, подишайте чист въздух и набележете целите, които да покорите през новата година. Не започвайте начинания в периода до 8 януари 2017 година. Ясно е, че дотогава трае ретроградната фаза на Меркурий и периодът не е благоприятен за ново начало. Но след това – нищо не ви спира.

ВЕЗНИ

Направете си списък

Липсата на активност днес ви води до ниска самооценка, чувство за умора, отпадналост и дори депресия. Още сутринта си направете малък списък със задачи, които трябва да свършите до края на деня. Това ще ви държи под напрежение, помагайки да избягате от клопката на лошите мисли и мързела.

СКОРПИОН

Не упорствайте

С всеки изминал час ставате все по-уверени в себе си, което ви тласка да осъществите едно ново и не много обмислено начало. Не забравяйте, че Меркурий стартира своята ретроградна фаза и от днес до 8 януари 2017 година слага запор върху повечето инициативи, които искате да предприемете. Съобразете се и не упорствайте.

СТРЕЛЕЦ

Спрете с инициативите

Доброто настроение през този ден е причина да забравите за предпазливостта, която е задължителна клауза в хороскопа ви за всеки ден от днес до 8 януари 2017 г. Пазете се от финансови проблеми. Ако днес кажете „да” на сделка или сключите договор, то със сигурност ще си създадете много главоболия и бъдещи разочарования.

КОЗИРОГ

Спестете си харчовете

За вас денят е хубав, стига да не прибягвате към извънредни финансови харчове. Бъдете пестеливи, а и вече трябва да сте купили по-голямата част от коледните подаръци за своите близки. Меркурий е ретрограден в знака ви до 8 януари 2017 г. Бъдете особено внимателни. Не се самоизолирайте, а поддържайте нормални контакти с хората около себе си.

ВОДОЛЕЙ

Не избухвайте

Днес се срещате с пречки от делови характер. Провокирани сте от бизнеспартньорите си, адреналинът ви скача и сте склонни да избухнете, уж защитавайки своето собствено мнение. Не ви съветвам да повишавате тон. Меркурий е ретрограден до 8 януари 2017 г. Ще ви научи да се владеете и да се радвате на малките, дребни неща от живота.

РИБИ

Балансирайте вниманието си

Трудностите днес са в сферата на общуването, където трудно осъществявате комуникация с колегите. С някои сте близки приятели, но с други не сте се сближили толкова. Гледайте да не предизвикате с действията си ревността на онези от тях, на които не обръщате внимание, а и не помагате, когато са в нужда.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ кармична отплата – съдбата ви се отплаща за това, че сте били добри в предишен свой живот. Вие сте прибързани и сприхави хора. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

От днес до рождения си ден през 2017 г. вие ще изживеете една трудна и рутинна година от живота си. Тя не е подходяща за поставяне на нови начала. Ще сте особено успешни, ако действате по делата, които вече сте предприели. Не е подходяща за брак.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!