„Железничарите“ получиха заплати, няма финансова криза при нас“, отсече старши треньорът Иван Колев

Старши треньорът на „Локомотив“ (Горна Оряховица) Иван Колев бе категоричен след мача с „Берое“, завършил 1:1 в Стара Загора, че в клуба няма никакви финансови затруднения.

„Доволен съм от точката, защото футболистите се постараха много сериозно. В определени моменти съжалявам, защото създадохме четири великолепни атаки, само завършващият пас не бе точен. Ако бяха станали две от тях, мачът приключваше“, коментира Колев.

„Радвам се заради самите момчета, защото старанието им по време на тренировки и мачовете дават резултат. Искам да им благодаря за всичко, което направиха откакто поех отбора. Финансови затруднения не сме срещали досега. Категорично и отговорно заявявам, че няма забавяне на възнагражденията. На всеки му се иска отборът му да бъде все по-напред, но ще застанем там, където си заслужим“, добави още специалистът.

Междувременно от клуба информираха, че заплатите за ноември са преведени 10 дни по-рано по сметките на настоящите футболисти. Основните трудови възнаграждения по закон се дължат до 25-о число, но ръководството на клуба е решило да се изплатят по-рано, непосредствено преди мача с „Берое”.

„По този начин правим известен жест към момчетата, така че те да посрещнат празниците с подобаващо настроение“, съобщават от финансовия отдел на клуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *