8 четения

Британка харчи повече пари за Коледа за трите си кучета, отколкото за съпруга си

Британка, горда собственичка на три кучета от породата Бостън Териер, харчи повече пари за коледни изненади за питомците си, отколкото за съпруга си, пише в. „Дейли експрес“.
Кейти Харис от Мидълуич не крие, че ежемесечните й разходи за любимците й Бо, Сути и Нудъл възлизат на стотици лири. Наближи ли Коледа обаче, харчовете й се измерват в хиляди лири.
За празника трите териера ще получат купища изненади – специални коледни календари, изработени на ръка чорапи за подаръци, тематични нашийници, кашмирени пуловери. Бо, Сути и Нудъл освен това разполагат със собствена миниатюрна елха. В тяхна чест домът на стопанката им е осеян със специална декорация. На Коледа Кейти Харис приготвя изискано тристепенно меню за питомците си.
45-годишната жена не се свени да признае, че харчи повече пари, за да зарадва питомците си за Коледа, отколкото за 60-годишния си съпруг Марк.
„Марк няма нищо против да глезя териерите, дори се радва. Нямаме деца и кучетата са нашите „бебчета“. Обикновено обаче ми се налага да крия касовите бележки от съпруга ми, защото ако разбере какви суми пръскам за тях, особено за Коледа, ще получи инфаркт. Трудно ми е да се сдържам, като знам, че питомците ми се радват на празника и душат наоколо за коледни изненади“, казва Кейти Харис.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!