7 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 декември, вторник

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелателни операциите в областта на стомашно-чревния тракт, стомаха, жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колит, гастрит и на проблеми с храносмилането. Добре се отразяват процедурите по лечение на костни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са за предпочитане. Почистете гардероба си от стари дрехи.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни приемате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Червено и бежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.17 часа.

Нумерологичен хороскоп: Трудно контролираме желанието си за власт и привличането на внимание. Прибързаността ни пречи във всяко едно отношение. Добре е, ако се оставим на течението и не противодействаме на съдбата. В личните взаимоотношения денят е напрегнат.

Звездни аспекти за деня: В сутрешните часове свършете важните си ангажименти и спазете стриктно сроковете на обещанията си. Не отлагайте нищо за утрешния ден. Луната и Сатурн са в квадратура. Ежедневието е забързано и се иска сериозно отношение към отговорностите в живота.

ОВЕН

Силна енергия

Продължавате седмицата активно и с ритъм в действията. Време е да се заловите с неща, които бяхте изоставили скоро и те вече са с последен срок за довършване. Силната подкрепа на звездите ще ви донесе успехи и в любовта, стига да не прекрачите границата и да не трансформирате тази енергия в ненужна агресия или себелюбие. Имайте го предвид.

ТЕЛЕЦ

Печелите повече

Прекрасно се развиват нещата и за вас. От мисленето, думите и действията ви зависи какъв ще бъде не само днешният, а и останалите дни от тази седмица. Бъдете активни, чака ви работа. Подкрепата на колегите в професионалната сфера ви дава шанс да се разгърнете, печелейки някой лев допълнително напълно заслужено.

БЛИЗНАЦИ

Натоварени сте

Сутринта организирайте делата си стриктно и точно. Чака ви натоварена работна седмица, в която би следвало да се подчините на обстоятелствата, но няма да го сторите. В добро настроение сте въпреки трансформациите, през които преминавате. Те по-скоро касаят вашия личен живот и животът ви в дома и семейството. Ще се справите с обстоятелствата.

РАК

Интересни срещи

От вас зависи какво точно ще ви се случи в този ден. Предстоят ви разнообразни срещи с хора, които познавате от дълго време или с които тепърва ще се запознаете. Внимавайте как се представяте пред новите хора в живота си. Денят е успешен, носи шансове за разгръщане и възможност да подобрите семейните доходи. Възползвайте се от това.

ЛЪВ

Цялостна промяна

Устремени сте напред и този устрем ще ви донесе много шансове и възможности за старт в направления, в които желаете да започнете нещо ново. Оставите ли се обаче на обстоятелствата, не бива да чакате късмет и успехи. Активните могат да променят нещо около себе си, което ги е мъчело дълго време. Включително и работното място, моментът е подходящ.

ДЕВА

Променете външността си

Днес Луната гостува във вашия знак. Хората ви възприемат добре и днес можете да влияете върху тяхното мнение. Внимавайте само с предложенията, които касаят финансите ви. Меркурий е ретрограден и може сериозно да си навредите, подписвайки договор. Спокойно можете да промените прическата си според вашата нагласа и настроение.

ВЕЗНИ

Не споделяйте

Това е силен ден за вас, ако действате, без да споделяте намеренията и плановете си. Не участвайте в големи обществени проекти и се стремете да бъдете заобиколени от максимално тесен кръг от хора. По-добре е да сте на тихо и скрито място и оттам да наблюдавате другите, действайки по своите ангажименти и правейки планове за бъдещето.

СКОРПИОН

Всичко се подобрява

И за вас вторник няма да бъде никак лош. Вие сте в активна фаза, която можете изцяло да вложите в действия. Не оставайте без работа или без да има какво да вършите. Разговорите, които водите днес, са важни за вашето развитие. В любовта ви чака дългосрочно хармонизиране на взаимоотношенията, ако наскоро те не са вървели благополучно.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-деликатни

Чака ви натоварен ден, през който лесно постигате целите си на работното място. Само използвайте правилните думи в правилното време и бъдете по-деликатни. Това лесно ви се удава днес. Загърбете грубите прояви и директното казване на недостатъците на другите право в очите. Днес тази откровеност може да ви навреди, въздържайте се.

КОЗИРОГ

Набелязвате цели

Луната е в земен знак, сходен по стихия на вашия. Ето това е причината и вторник да бъде хармоничен и благоприятен ден. Поставете си ясни цели за седмицата преди Коледа. Цели, които можете да изпълните с лекота и без да оставате извънредно на работа. Подобрява се и положението в личния ви живот. Там ви чака любов и разбирателство.

ВОДОЛЕЙ

Изяснявате отношения

Заемете се с належащите си ангажименти на работното място, без да поемате нови задачи. В противен случай рискувате те да останат недовършени и висящи във времето. В личен план този ден изисква да изчистите старите си финансови задължения, както и да поговорите с близките си. Има ли неясни ситуации, сега е моментът да ги изясните.

РИБИ

Търсете хармонията

Чакат ви благоприятни ситуации, но с всяко едно ваше действие ще разбирате колко зависими сте от другите. Ще се убедите, че сами не сте в състояние да предприемате каквото и да било, затова е важно да поддържате хармоничните и приятелски взаимоотношения с цялото си обкръжение. Постигнете ефекта на симбиозата, търсете хармонията.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Привидно сдържани Стрелци, в първите години от живота си сте плахи, нерешителни и изтъкани от страхове натури. За щастие, винаги настъпва един момент на бурно пробуждане и в зрелите си години обръщате картата и ставате все по-самостоятелни, отстоявате принципите си и сте движеща сила за обществото, в което живеете. За вас е важно мощното духовно пробуждане, което ще ви помогне да изживеете смислено живота си. Добре е да се стремите към него.

Годината, която ви предстои от рождения ви ден, има за цел да ви помогне да осъществите важни житейски промени. Бъдете активни и разместете пластовете там, където имате нужда от промяна.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!