Изобретиха боксерки за скришно наместване на пакета

За мъжете, които често чувстват дискомфорт когато мъжествеността им се притисне за дълго време в една позиция в бельото, фирма изобрети боксерки за скришно наместване на пениса, пише в. „Метро“.
Новият продукт носи търговска марка Eletrunks и е дело на Майкъл Уокър. Той успя да събере в интернет 12 хиляди долара за иновационния си артикул. 29-годишният изобретател твърди, че много мачовци ще са благодарни за хрумката му. От реализираните продажби проличало, че само за два дни били реализирани всички налични запаси от „наместваемите“ боксерки.
Мъжете често са принудени да наместват гениталите си, след като те прекомерно прилепнат към слипа или бедрото. Но подобни действия са винаги смущаващи за силния пол и той трябва да търси уединение, за да не изпадне в неловка ситуация.
С Eletrunks подобни притеснения отпадат. Бельото е снабдено със специална секция с торбичка, която не позволява на пениса да прилепне към бедрото. За да се намести разположението му се издърпва специална корда, която минава през талията и стига до гениталите. Получава се ефект на повдигане в най-удобната позиция. Хората, закупили бельото, твърдят че се радват на невиждан уют и свобода.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *